Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Maatschappijleer, 1e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
20 november 2018
Eind Datum
21 december 2018
Functie naam
Maatschappijleer
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5000 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Purmerend
Aanvang functie
Per direct
Organisatie
Jan van Egmond Lyceum
Website

Jan van Egmond Lyceum uit Purmerend zoekt een Docent Maatschappijleer, 1e graads per Per direct

De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Jan van Egmond Lyceum per direct een vacature voor een
Docent Maatschappijleer 1e graads
(0,5000 fte)

Naar wie zijn wij op zoek? 
Als docent maatschappijleer ga je lesgeven aan de havo/vwo-leerlingen. Je verzorgt lessen op het gebied van maatschappijleer en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht
leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een eerstegraads bevoegdheid maatschappijleer of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan havo/vwo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht
en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal LB, LC of LD, afhankelijk van uw opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving.
Het betreft een tijdelijke vervanging van een afwezige medewerker.

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.