Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Maatschappijleer 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 september 2020
Eind Datum
1 oktober 2020
Functie naam
Maatschappijleer
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,52
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Loon indicatie
LB
Organisatie
St. Sg. Leonardo Da Vinci Leiden
Website

St. Sg. Leonardo Da Vinci Leiden uit Leiden zoekt een Docent Maatschappijleer 2e graads per

Voor het Leonardo college (Noachstraat 2, Leiden) zoeken wij
zo spoedig mogelijk, een
Leraar Maatschappijleer, 2e graads  0,52 fte M/V,

Werkdagen bij voorkeur op dinsdag, woensdag en donderdag
 
Bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

Het Leonardo College onderscheidt zich van de andere scholen in Leiden door zijn sportieve profiel. Het is een officiële Topsport Talentschool.

Uiteraard verwachten wij van u constructieve en betekenisvolle lessen. Maar de Scholengroep Leonardo da Vinci staat voor meer. Onder het motto “Werken aan talent” staan wij voor talentherkenning en -ontwikkeling. Dit doen we door extra programma’s aan te bieden
op het gebied van sport, kunst, dans en science. Tevens hebben we aandacht voor een goede balans tussen theorie en praktijk en bieden we ruimte voor het ontwikkelen van de persoonlijke kwaliteiten van leerlingen. Ook een leerling die extra zorg nodig heeft
bieden wij een goede begeleiding. Natuurlijk hebben wij een gedegen lesprogramma, de uitstekende eindexamen resultaten van onze leerlingen bevestigen dit.
 

U bezit  het vereiste diploma  en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, daarnaast ben u flexibel en innovatief.
U beschikt over het inzicht om het talent bij de leerlingen te herkennen en te ontwikkelen en wilt ook uw eigen kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen.
U herkent zich in onze manier van lesgeven en hebt de vaardigheden en het enthousiasme om dit op een motiverende wijze over te brengen op onze leerlingen.
 
 

De Scholengroep Leonardo da Vinci  is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Wij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten.  Op grond van de CAO
VO bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een fietsplan en mogelijkheden om via collectieve regelingen een ziektekostenverzekering, verzekeringen en financiële producten af te nemen.
 

Scholengroep Leonardo da Vinci is een openbare scholengroep in de stad Leiden bestaande uit het Da Vinci College Kagerstraat, het Da Vinci College Lammenschans en het Leonardo College. Eén van de locaties biedt bovendien Eerste Opvang Anderstaligen aan. Er wordt aantrekkelijk en uitdagend onderwijs gegeven aan MAVO, VMBO, HAVO en VWO leerlingen. Elke school heeft een eigen identiteit, aanbod en uitstraling.
 
Kenmerkend voor de scholengroep is dat er altijd een opleiding is die past bij de richting waarin een kind zich ontwikkelt, voor denkers en doeners en van sportief tot creatief. Onze gezamenlijke missie is werken aan talent. Individuele persoonsvorming en talentontwikkeling hebben onze prioriteit. Dit realiseren we door leerlingen uitdagend, door talent en ambitie gedreven, onderwijs aan te bieden binnen rijke sociale contexten. We gaan uit van de  eigen verantwoordelijkheid van de leerling, door leerlingen mee te geven zelf te (leren) onderzoeken, hun eigen persoonlijkheid te ontdekken en richting te geven. 
 
De scholengroep telt totaal ongeveer 2700 leerlingen en ca. 325 medewerkers en is daarmee een relatief kleinschalige scholengroep, met als voordeel dat er extra aandacht is voor individuele begeleiding. Bovendien krijgen medewerkers, leerlingen en ouders veel ruimte voor het leveren van een eigen inbreng. Op alle scholen heerst een open en prettige sfeer waardoor leerlingen en medewerkers zich welkom voelen en met plezier naar school gaan. De onderwijskwaliteit en – resultaten alsmede de slagingspercentages zijn goed. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.