Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent maatschappijleer en -wetenschappen
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 september 2019
Eind Datum
19 september 2019
Functie naam
Maatschappijleer
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,68
Provincie
utrecht
Plaats
Veenendaal
Aanvang functie
1 november 2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Christelijk Lyceum Veenendaal
Website

Christelijk Lyceum Veenendaal uit Veenendaal zoekt een docent maatschappijleer en -wetenschappen per 1 november 2019

Naar wie zijn wij op zoek?
In verband met het vertrek van een collega zijn wij  op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze docent maatschappijleer en maatschappijwetenschappen die,voor minimaal 3,5 dag per week beschikbaar is (de lessen staan ingepland op maandag, woensdag en donderdag)
en die per 1 november aanstaande bij ons kan starten.

 

Wat breng jij mee?
Als docent maatschappijleer en maatschappijwetenschappen ga je lesgeven aan onze mavo en havo leerlingen (bovenbouw). Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen
bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Ben jij in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid maatschappijleer en maatschappijwetenschappen? Solliciteer dan nu!
 

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal LB conform cao VO afhankelijk van uw bevoegdheid en ervaring. Daarnaast biedt het CLV bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de cao onder
andere een op ontwikkeling gericht taakbeleid, korting op fitnessabonnementen, een fietsenplan en korting op je ziektekostenverzekering. Je ontvangt een laptop in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. 

 

Onze scholengemeenschap heeft de christelijke identiteit. Vanuit deze basis verwelkomen wij alle leerlingen, ongeacht hun levensbeschouwelijke achtergrond. Wij bieden hen de ruimte om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving, waarin de betrokkenheid groot is.
 
Op het CLV dagen wij al onze ruim 2.000 leerlingen uit hun talenten te ontplooien op vele terreinen. Zij benutten die ruimte ook. Als zij de school met een diploma afsluiten, koesteren zij vaak dierbare herinneringen aan alle activiteiten die het kenmerk zijn van onze school. Het motto van de school blijft immers:  Ruimte voor ontwikkeling.
 
Leerlingen krijgen onderwijs op de manier die aansluit op hun manier van leren in brugklas, mavo, havo of vwo. Het onderwijs aan het CLV beperkt zich niet tot de reguliere vakken. Extra ontwikkelingsmogelijkheden geven de talentklassen voor Sport, Kunst & Cultuur, Science, Storytelling en Economics and Social Business. Voor gymnasiumleerlingen is er een verbreed en verdiept vakkenaanbod. De bètavakken zorgen voor vernieuwende en uitdagende onderwijsactiviteiten. En leerlingen die een stapje extra willen zetten of school willen combineren met een ander talent kunnen kiezen voor MAATwerk.
 
Er zijn ook veel activiteiten buiten de lessen om. Twee keer per jaar houden we een LAN-party, in de zomer wordt er tijdens het zeilkamp gezeild op de Friese meren en in de winter is er in Oostenrijk het jaarlijkse skikamp. Met het schoolkoor en -orkest zijn er ieder jaar de bekende decemberconcerten en dan is er natuurlijk de schoolmusical.
 
Wij verwelkomen ieder jaar weer een aantal nieuwe collega´s. Wij hebben de keurmerken 'Opleidingsschool' en ‘Academische opleidingsschool’ en bieden dan ook tientallen studenten per jaar een praktijk- en onderzoektijd bij ons op school. Goede docenten in de toekomst zijn in het belang van het voortgezet onderwijs als geheel.

Tussen mei 2019 en oktober 2020 wordt er gebouwd aan een nieuwe en toekomstgerichte school. Een school waar voor zowel leerlingen als medewerkers nog meer mogelijkheden zijn om talenten te ontplooien.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.