Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Maatschappijwetenschappen
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 november 2020
Eind Datum
11 december 2020
Functie naam
Maatschappijleer
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4583
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
Per direct
Loon indicatie
CAO-VO
Organisatie
Avicenna College
Website

Avicenna College uit Rotterdam zoekt een Docent Maatschappijwetenschappen per Per direct

Wat is het Avicenna college voor een school?
Het Avicenna College organiseert ambitieus, islamitisch voortgezet onderwijs waarin kinderen hun geloof kunnen beleven en optimaal worden toegerust om een succesvol deelnemer te worden aan de Nederlandse samenleving.

Bij de vormgeving van het onderwijs worden beproefde moderne lesmethoden en gemotiveerde bevoegde / bekwame leraren ingezet. De school heeft moderne onderwijs en ondersteuningsmiddelen. 
Het onderwijs is zoveel als mogelijk onderwijs op maat. Het beste wordt uit het kind gehaald door aan te sluiten bij het niveau en het tempo van het kind. Wij zorgen ervoor dat het kind goed op niveau geplaatst kan worden en vervolgens op haar
behoefte afgestemd onderwijs krijgt. Onderwijs waar zij het meest van leert.
In het onderwijs wordt naast de schoolse vakken veel aandacht besteed aan vaardigheden als zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen en dragen voor de eigen ontwikkeling en reflecteren op het eigen gedrag.

Wij bieden jou:

  • Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving.
    Verder zijn er ook nog:

    • opleidingsmogelijkheden
    • salaris conform cao VO en een eindejaarsuitkering van 8% 
    • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.

Wat is het Avicenna college voor een school?
Het Avicenna College organiseert excellent ambitieus islamitisch voortgezet onderwijs waarin kinderen hun geloof kunnen beleven en optimaal worden toegerust om een succesvol deelnemer te worden aan de Nederlandse samenleving.
Bij de vormgeving van het onderwijs worden beproefde moderne lesmethoden en gemotiveerde bevoegde / bekwame leraren ingezet. De school heeft moderne onderwijs en ondersteuningsmiddelen als computers en touchscreens. 
Het onderwijs is zoveel als mogelijk onderwijs op maat. Het beste wordt uit het kind gehaald door aan te sluiten bij het niveau en het tempo van het kind. We zorgen  ervoor dat het kind goed op niveau geplaatst kan worden en vervolgens op haar behoefte afgestemd onderwijs krijgt. Onderwijs waar zij het meest van leert.
In het onderwijs wordt naast de schoolse vakken veel aandacht  besteedt aan vaardigheden als zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen en dragen voor de eigen ontwikkeling en reflecteren op het eigen gedrag. Het gaat hier om vaardigheden die naar onze overtuiging, naast inhoudelijke kennis van zaken, in grote mate het succes in het latere (werkzame) latere leven bepalen.
Veel aandacht wordt geschonken aan een veilig pedagogisch klimaat. Een kind moet zich veilig en vertrouwd voelen in zijn of haar omgeving. 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.