Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Mechatronica/Smart Industry
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
21 augustus 2018
Eind Datum
21 september 2018
Functie naam
ICT-docent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
1-8-2018
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Leiden zoekt een Docent Mechatronica/Smart Industry per 1-8-2018

Wat ga je doen? 
Je verzorgt op een inspirerende manier lessen voor de opleidingen, begeleidt studenten van niveau  2, 3 en 4 en deelt je kennis met collega’s.  Hiernaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van onderwijs- en opleidingsplannen. Als onderwijsteam heb je
een rol in de studieloopbaanbegeleiding en BPV-begeleiding van studenten en verdeel je overige teamtaken. En je ontwikkelt samen met je collega’s nieuwe lesplannen, beoordeelt examens en begeleidt bij examenopdrachten.  

We bieden je een werkomgeving aan waarin we steeds meer en meer hybride SMART onderwijs verzorgen en dus intensief met het bedrijfsleven en of gemeentes samenwerken.  

Wie zoeken we? 
Wij zijn per direct op zoek naar een docent Mechatronica/ Smart Industry, die ook graag enkele opdrachten in Smart Technology wil begeleiden. Hiervoor zoeken we een ervaren docent die stevig in zijn of haar schoenen staat en die voor de afdeling en voor projecten
zaken kan coördineren en aansturen.  

Ben jij vernieuwend op het gebied van de vakinhoud, dan gaan we graag met je in gesprek.   

We vinden het minstens zo belangrijk dat je veel pedagogisch en didactisch inzicht hebt en goed kunt organiseren. Je maakt makkelijk contact met studenten, bent goed in het motiveren van studenten en kunt een veilige en uitdagende leeromgeving in de klas
creëren. En je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en integreert deze in jouw lessen.   

Je kiest bewust voor het lesgeven in het middelbaar beroepsonderwijs aan studenten in de leeftijdscategorie van 16-25 jaar. Het is prettig als je een lerarenopleiding  hebt afgerond, het is ook mogelijk een opleidingstraject voor een pedagogisch didactisch
getuigschrift te doorlopen. Jij vindt het een uitdaging om studenten te helpen een echte vakkracht te worden. Maar onderwijs gaat voor jou verder. Jij wilt dat studenten zich ook persoonlijk ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen.  

Verder ben je een echte teamspeler. Je kunt improviseren en staat klaar voor je collega’s als dat nodig is. Flexibel, dat is wat je bent, en jij voelt je op je gemak in een veranderende en dynamische organisatie. Je hebt er daarom geen probleem mee als je
op verschillende locaties moet werken.  

Wat bieden wij? 

Afhankelijk van opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingeschaald in de functie van docent LB of docent LC. De functies zijn gewaardeerd in schaal LB (maximaal € 4.019,-) of LC (maximaal € 4.553,-) van de cao MBO.  

Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met ingang van het nieuwe schooljaar.   

Verder biedt mboRijnland o.a. de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: 

–     eindejaarsuitkering van 8,33% ; 

–     bijdrage van 70% aan de pensioenpremie; 

–     bijdrage aan ziektekostenverzekering; 

–     deelname aan de Bring Your Own Device-regeling, waarbij je een tegemoetkoming krijgt in de  kosten van een headset  en laptop. 

 

Het beste uit onze studenten halen, kunnen we alleen als we iedere medewerker in zijn kracht zetten. Daarom stellen we geld en tijd beschikbaar voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Door scholing te volgen, stage te lopen of tijdelijk te werken in het
bedrijfsleven houden we de expertise up-to-date. En we verzorgen interne trainingen, coaching en cursussen. 

Over mboRijnland
Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Onze regio

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen.  Dat doen we vanuit onze scholen in:

  • Alphen aan den Rijn;
  • Gouda;
  • Leiden;
  • Leidschendam-Voorburg;
  • Woerden;
  • Zoetermeer.

Rijnlands denken

mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.