Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Mechatronica/Werktuigbouwkunde
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
7 oktober 2020
Eind Datum
27 oktober 2020
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 1 FTE
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
schaal LB/LC CAO MBO
Organisatie
ROC Midden Nederland
Website

ROC Midden Nederland uit Utrecht zoekt een Docent Mechatronica/Werktuigbouwkunde per z.s.m.

Wij zoeken een motiverende docent voor studenten en een waardevolle collega voor het team. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen. Als docent weet je studenten te prikkelen en bereid je ze voor op de praktijk.
Daarnaast lever jij, als onderdeel van het docententeam, op een constructieve wijze een bijdrage aan de onderwijsontwikkeling.
Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, beoordeelt examens, begeleidt studenten bij projecten en examenopdrachten en handelt voorkomende administratieve werkzaamheden behorende bij jouw functie af. Daarnaast neem je ook de rol van loopbaanbegeleider  en/of stagebegeleider
op je. Hierbij begeleid en coach je studenten. Dit doe je in groepsverband maar ook op individueel niveau.
 

  • Kennis en ervaring met Mechatronica en Werktuigbouwkunde;
  • HBO werk,- en denkniveau;
  • Een onderwijsbevoegdheid 2e graads Techniek of bereidt om een pedagogisch, didactisch getuigschrift te halen (PDG-traject);
  • Kennis van SolidWorks, CNC, Pneumatiek en PLC-techniek;
  • Een verbinder tussen het vakgebied en de context van de beroepen waarvoor onze studenten voor worden opgeleid;
  • Bereid onderwijskundige en beroeps specifieke ontwikkelingen te volgen en te implementeren;
  • Een collega die gericht is op vernieuwing, samenwerking, flexibiliteit en zelfstandigheid. Een collega die proactief is en samen met zijn team voorop wil lopen.

Wij bieden onze nieuwe docent een tijdelijke aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 4359,- in schaal LB of 4939,- in schaal LC bij een volledige aanstelling (schaal LB/LC,
CAO MBO).
Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand).
 

ROC Midden Nederland (ROC MN) is een ondernemende onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, participatieonderwijs en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht. ROC MN staat voor actueel en relevant onderwijs. Ons onderwijs maken we samen, in co-creatie met het beroepenveld waarvoor we onze studenten opleiden.
ROC MN heeft circa 20.000 studenten en 1800 medewerkers op meer locaties in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en omliggende gemeenten. De mbo-opleidingen worden aangeboden binnen kleinschalige, branchegerichte colleges en variëren van niveau 1 t/m niveau 4.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.