Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Mechatronica
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
12 september 2020
Eind Datum
28 september 2020
Functie naam
Mechanische techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Helmond
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
LB Cao MBO
Organisatie
ROC Ter AA
Website

ROC Ter AA uit Helmond zoekt een Docent Mechatronica per zo spoedig mogelijk

Binnen het Techniek & Technologie College zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een Docent Mechatronica ( 0,8-1,0 fte) met een affiniteit in engineering.
 
Hoe ziet je dag eruit als Docent Mechatronica?
Tijdens jouw praktijk- en theorielessen leer je onze studenten alle ins- en outs op het gebied van mechatronica en engineering. Of het nu gaat om pneumatiek, elektrotechniek, besturingstechnisch programmeren, CAD-tekenen of engineeren: jij geeft graag jouw
kennis hierover door en vertaalt innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven naar het onderwijs. Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling
van de examens en participeer je in (teamoverstijgende) projecten en/of werkgroepen. Je begeleidt studenten in hun BPV of stage.
 

Waarmee daag je ons uit?
Betrokken | Enthousiasme | Teamspeler | Sociaal en communicatief sterk
Je beschikt over aantoonbaar Hbo-niveau in een relevante richting;

  • Je hebt recente, relevante praktijkervaring vanuit het  bedrijfsleven in de mechatronica en hebt affiniteit met engineering;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met lesgeven, didactisch bevoegd bent of bereid om je onderwijsbevoegdheid te behalen. 

 
 

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat in zijn totaliteit uit circa 30 betrokken collega’s bestaat. We bieden
je in eerste instantie een jaarcontract. Bij goed functioneren bestaat uitzicht op een vaste aanstelling.

De functie van Docent is ingedeeld in salarisschaal LB (max. bruto € 4.359,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%). 
 

ROC Ter AA is een regionaal opleidingencentrum met de hoofdvestiging in Helmond.

ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en algemeen vormend onderwijs.  Daarbij begeleiden wij jongeren en volwassenen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en in ‘blijven leren’. 

De kernwaarden die ons met elkaar verbinden en waarin we elkaar herkennen, zijn: persoonlijk, kwaliteit en passie in vakmanschap. Het is onze ambitie om voor studenten en bedrijven in de regio de beste keus te zijn.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.