Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent media vormgeving en ICT
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
3 september 2019
Eind Datum
25 september 2019
Functie naam
Media en vormgeving
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Plaats
Enschede
Aanvang functie
01-11-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Bonhoeffer College
Website

Bonhoeffer College uit Enschede zoekt een Docent media vormgeving en ICT per 01-11-2019

Ben jij een enthousiaste, tweedegraads docent media, vormgeving en ICT en wil je tot het einde van schooljaar 2019 – 2020 aan de slag in Enschede? Weet jij onze vmbo-leerlingen te inspireren en te motiveren? Reageer dan snel op deze mooie vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen media, vormgeving & ICT (MVI) aan vmbo-leerlingen B/K in de bovenbouw.
Denk hierbij aan lessen op het gebied van vormgeving & productie (o.a. audiovisueel, 2D, 3D, interactief) en ICT (o.a. hardware, software, infrastructuur).

Je zorgt ervoor dat leerlingen hun creativiteit en technische vaardigheden ontwikkelen, dat ze toekomstbestendig zijn en vol vertrouwen met hun (creatieve) vervolgopleiding kunnen starten. 

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid. Wij zijn nadrukkelijk op zoek naar een collega met een creatieve achtergrond. Denk aan een opleiding op het gebied van grafische vormgeving of  een kunstopleiding. Je bent ook van harte welkom om te solliciteren als
je een docent beeldende vorming bent met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van digitale vormgeving en productie. Je bent in alle gevallen bereid je bevoegdheid te halen op het gebied van Media, vormgeving en ICT.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer
College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn
met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn en Economie.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan. Tijdelijk, ter vervanging voor nog onbekende duur.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO. 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw J. de Bree, teamleider, via 053 750 47 00.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.