Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Mediatechnologie (Software Development)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 september 2020
Eind Datum
29 september 2020
Functie naam
ICT-docent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
CAO MBO schaal LB
Organisatie
Grafisch Lyceum Rotterdam
Website

Grafisch Lyceum Rotterdam uit Rotterdam zoekt een Docent Mediatechnologie (Software Development) per z.s.m.

Voor de onderwijsafdeling Mediatechnologie zijn wij op zoek naar een:
Docent Mediatechnologie (Software Development) – 0,5 fte
 
De functie:
Als docent Mediatechnologie maak je deel uit van de onderwijsafdeling Mediatechnologie. De opleiding Mediatechnologie kent twee richtingen: Software Developer en IT Systems & Devices. Kijk voor uitgebreide informatie over deze opleiding op onze website:
https://www.glr.nl/mbo/opleidingen/mediatechnologie
De opleiding Mediatechnologie heeft de ambitie zich te ontwikkelen en te profileren als specialistische opleiding voor de mediabranche. Ontwikkelingen en trends in deze mediabranche, zoals crossmedia en audiovisuele techniek, zijn belangrijke aandachtspunten
in de ontwikkeling van het curriculum.
Het onderwijs vindt voor een belangrijk deel thematisch plaats. Daarnaast zijn er diverse vakspecifieke leseenheden, die we als leerlijnen klassikaal aanbieden. De opleiding kenmerkt zich vooral door het creëren van leersituaties waar studenten met elkaar en
van elkaar leren, kennis vergaren en zich de beroepshouding van de mediatechnoloog eigen maken. De diverse werkzaamheden van de docent sluiten hier op aan.
 

Gewenst profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die aantoonbare praktijkervaring heeft in het programmeren van applicaties in de media- en gamebranche. Praktijkervaring in het geven van trainingen dan wel onderwijs, is een pre.

  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen als Internet of Things, Digital Signage en Systeemintegratie. 
  • Je hebt ervaring met het programmeren met HTML5/CSS3, javascript, Python, C# en/of andere programmeertalen die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. 
  • Je werkt graag met Raspberry Pi of Arduino of wil dit leren.
  • Het is een pre als je affiniteit hebt met elektronica en graag werkt met sensoren en actoren. 

Je wilt op zoek naar nieuwe mogelijkheden om bovenstaande technieken toe te passen. Verder ben je gepassioneerd in het overbrengen van kennis naar jongvolwassenen. Je helpt studenten graag meer te leren dan het maken van een standaard website en gaat samen
met hen op zoek naar andere manieren van het overbrengen van informatie en het versturen van data. Je bent bereid om jezelf te verdiepen in andere, nieuwe technieken en programmeertalen om de studenten zo nog beter te kunnen ondersteunen. Ook help je studenten
met het opzetten van een teamproject en begeleid je ze in het plannen, samenwerken en overleggen. Je legt ze uit hoe ze gebruik kunnen maken van scrum en git om de samenwerking te optimaliseren. 
 
Naast kennisoverdracht ben je in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren tot zelfstandige, sociale en initiatiefrijke jonge mensen. Als persoon ben je verder flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking
en resultaat. Je denkt vanuit het doel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 

Wat we bieden:
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en waar je je prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, 13e maand, laptopregeling en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden.
De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.359,- bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal LB CAO MBO).
 

Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.