Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Mens en Maatschappij, 2e graads
Dienstverband
tijdelijk

Griendencollege uit SLIEDRECHT zoekt een Docent Mens en Maatschappij, 2e graads per 01-11-2018

Het Griendencollege in Sliedrecht zoekt wegens zwangerschaps- en bevallingsverlof kandidaten voor de functie van
docent(e) Mens & Maatschappij/Maatschappijleer, 2e graads (0,96 fte) met ingang van 1 november 2018 tot 4 maart 2019. Bij geschiktheid wordt het tijdelijke contract verlengd voor +/- 0,32 fte i.v.m. vervanging ouderschapsverlof.

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent M&M/Maatschappijleer ga je lesgeven aan de vmbo-leerlingen in de onder- en bovenbouw. Je verzorgt 20 lessen op het gebied van M&M/Maatschappijleer en daarnaast 1 les informatiekunde. Je vindt het leuk om mentor te zijn van een klas uit leerjaar 1
– Je werkt vanuit een visie: je staat stil bij wat jouw les toevoegt aan de ontwikkeling van de leerling;
– Je bent creatief, bij jou zijn de lessen geen dag hetzelfde;
– Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw vakgebied;
– Je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen;
– Je onderhoudt contacten met ouders over de voortgang;
– Je hebt relevante ervaring met lesgeven in het vmbo;
– Je beschikt over een 2e graads bevoegdheid voor het vak M&M. Ook als je hiervoor in opleiding bent, word je van harte                    uitgenodigd te solliciteren;
– Leerlingen krijgen steeds meer regie op hun eigen loopbaan en jij wilt hier jouw bijdrage aan leveren.

Wat bieden wij?
Een kleinschalige vmbo-school in Sliedrecht met een leuke en dynamische leeromgeving. Waar bevlogen en betrokken collega’s de leerlingen kennen en zien. Je ontvangt een laptop in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving.

Informatie
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met Christa van Delen,
via telefoonnummer 0184-750 200.

Solliciteren?
Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?
Je kunt hieronder via de button ‘Solliciteren’ jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en actuele C.V. uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen.
Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.

.

 

Wij bieden jou:
– een tijdelijke aanstelling van 0,96 fte met uitzicht op een verlenging voor +/-  0,32 fte wegens ouderschapsverlof
– goede arbeidsvoorwaarden, wij hanteren de cao VO.
 

Het Griendencollege
Wij zijn een openbare en protestants-christelijke vmbo-school voor Sliedrecht en omgeving. Een gedisciplineerde school met heldere waarden en normen. Met een sterk team van docenten, mentor, leerjaarcoördinatoren en zorgcoördinator begeleiden wij onze leerlingen in een veilige, kleinschalige en overzichtelijke schoolomgeving.

Onze visie
Wij zien en kennen de leerling. Leerlingen ontwikkelen zich door een persoonlijke benadering binnen heldere structuren en grenzen.Het leren is gericht op het behalen van goede resultaten, het ontwikkelen van de eigen persoon en het kunnen innemen van een plek in een snel veranderende samenleving. Het leren in en met de praktijk motiveert de leerlingen en geeft hen inzicht in hun eigen mogelijkheden, zodat een leerling die het Griendencollege verlaat voldoende zelfsturend is en eigen regie kan nemen om vol zelfvertrouwen de volgende stap te kunnen zetten in het vervolgonderwijs.

Onze missie
Het Griendencollege is een kleine, zelfstandige school voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Wij verzorgen onderwijs met de nadruk op de 'V' van het vmbo; voorbereidend op de volgende stap die onze leerlingen zetten. Van oudsher geworteld in de Sliedrechtse samenleving en directe omgeving werken we nauw samen met de wereld om ons heen. Wij bouwen aan een nieuw soort 'schoolgebouw', namelijk een zeer goed en sterk netwerk door diverse dwarsverbindingen met onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en samenleving. Wij doen dat op basis van de volgende drie kernwaarden: betrokkenheid, gedegenheid en ontwikkeling. Kernwaarden van waaruit al ons beleid gestalte krijgt. De school is ontstaan uit fusies tussen protestants-christelijk en openbaar onderwijs en is daarmee een samenwerkingsschool, de ideale afspiegeling van de omgeving buiten de school.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.