Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Mens en Maatschappij-304-0,8 fte
Dienstverband
Toegevoegd op
17 november 2020
Eind Datum
7 december 2020
Functie naam
Mens en Maatschappij
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Kaatsheuvel
Aanvang functie
17-11-2020
Organisatie
OMO SG De Langstraat - Van Haestrechtcollege
Website

OMO SG De Langstraat – Van Haestrechtcollege uit Kaatsheuvel zoekt een Docent Mens en Maatschappij-304-0,8 fte per 17-11-2020

Goed onderwijs maak je samen!
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel heeft met ingang van 4 januari 2021 een vacature voor een docent Mens en Maatschappij, 2e graad
die ernaar uitkijkt om in een prettige omgeving samen met fijne leerlingen aan de slag te gaan.

Het betreft een dienstverband ter vervanging i.v.m. verlof. De omvang van de vacature is 0,8 fte in schaal LB.

Profiel Van Haestrechtdocent
• Je hebt passie voor je vak.
• Je vindt samenwerken om het vak verder vorm te geven vanzelfsprekend.
• Je bent een docent met oog en hart voor de leerlingen.
• Je speelt in op individuele verschillen tussen leerlingen.
• Je houdt ervan leerlingen te activeren en uit te dagen.
• Je maakt verbinding met de wereld buiten de school.
• Je werkt in een team en werkt vandaaruit graag samen met leerlingen, ouders en collega’s.

Kennis en vaardigheden
• Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid aardrijkskunde, geschiedenis of economie.
• Je bent vaardig in het toepassen van een breed scala aan actuele pedagogisch-didactische methoden en technieken.
• Je hebt affiniteit met digitale leermiddelen (Magister, Itslearning, Rtti-online)
• Je kunt goed samenwerken, staat open voor reflectie en feedback.

Werken op het Van Haestrechtcollege
Het Van Haestrechtcollege is een kleinschalige, brede VMBO-school met 360 leerlingen in het centrum van Kaatsheuvel. Met beide benen in de samenleving willen wij onze leerlingen laten bouwen aan hun toekomst. We werken graag samen met onze leerlingen, geven ze vertrouwen en de ruimte om trots te zijn.
In de lokale samenleving zijn we zichtbaar bij tal van projecten in samenwerking met de gemeente, instellingen en het bedrijfsleven.
Onze leerlingen leren door te doen en dat gaat verder dan het boek. Kennis en vaardigheden worden zo in samenhang ontwikkeld. Niet alleen bij de praktijkvakken, maar bij alle vakken! Het onderwijsconcept met pleinonderwijs biedt alle randvoorwaarden om te differentiëren. Ook beschikken onze leerlingen over een eigen laptop en professionele ELO (Itslearning).
Wij werken het liefst samen met docenten die initiatief nemen, ondernemend zijn en denken in mogelijkheden. Je ziet de leerling binnen én buiten de les. Het kleinschalige karakter van onze school maakt dat mogelijk.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of het Van Haestrechtcollege kun je contact opnemen met Vanja Goossen
tel. 0416-272683 of via de website www.vanhaestrechtcollege.nl.
Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl.

Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.