Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent mens en maatschappij
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
3 november 2020
Eind Datum
30 november 2020
Functie naam
Mens en Maatschappij
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,74 - 0,8
Plaats
Raalte
Aanvang functie
04-01-2021
Loon indicatie
LB
Organisatie
Carmel College Salland
Website

Carmel College Salland uit Raalte zoekt een Docent mens en maatschappij per 04-01-2021

Ben jij een enthousiaste docent aardrijkskunde-geschiedenis met een tweedegraads lesbevoegdheid? Wil je na de kerstvakantie tijdelijk aan de slag bij Carmel College Salland in Raalte? Een school met fijne leerlingen en ambitieuze en betrokken collega’s.
Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen aardrijkskunde, geschiedenis en LMV aan leerlingen van alle niveaus van de onder- en bovenbouw van het vmbo. Daarnaast ben je ook mentor van een eerste klas.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak aardrijkskunde en/of geschiedenis. Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het
tempo en het niveau van de leerlingen.

Door jouw contact met de leerlingen en jouw interesse voor het vak weet je ze constant te boeien. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er een prettige leer- en werksfeer.

Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, kunt denken in mogelijkheden en oplossingen en je bent een teamplayer. Ervaring als mentor is een pre.

Jouw werkplek
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met ruim 2.500 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader
en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum, atheneum-plus en  gymnasium. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. 

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Op deze locatie zijn het vmbo en het praktijkonderwijs gevestigd. Ons vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.

Het onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen
in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.

Naast reguliere lessen is er aandacht voor buitenschools ervaringsleren en valt er naast de lessen voor onze leerlingen iets te kiezen. Met behulp van laptops creëren wij een gedifferentieerd klassenklimaat.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke baan van 0,74 – 0,8 fte, ter vervanging wegens zwangerschapsverlof tot medio/eind mei 2021. De ingangsdatum: maandag 4 januari 2021, uiterlijk 15 januari 2021. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledige werkweek. 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Bert Jan Korteschiel
Functie: Teamleider
Telefoon: 0572 – 34 85 00

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.