Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Mens en Natuur
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
26 november 2020
Eind Datum
26 december 2020
Functie naam
Mens en Natuur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.64
Provincie
gelderland
Plaats
Zaltbommel
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
LB
Organisatie
Cambium College
Website

Cambium College uit Zaltbommel zoekt een Docent Mens en Natuur per zo spoedig mogelijk

Voor onze locatie de Waard zijn we in verband met ziektevervanging met spoed op zoek naar een docent Mens en Natuur. 

Bevoegdheid 
Ervaring in het lesgeven op vmbo niveau. 

Het betreft een LB functie. 

Een openbare, veilige en laagdrempelige school. Zo is het Cambium College in Zaltbommel nog het best te typeren. Zo ook ervaren leerlingen en personeel hun school, waar respect over en weer een grote rol van betekenis speelt. Het Cambium College gelooft in een persoonlijke benadering van leerlingen. Kijken naar kansen, kijken naar de uitvergroting van individuele talenten. En natuurlijk in algemene zin een degelijke voorbereiding op het vervolgonderwijs. Een school met hart voor de jonge generatie en een open visie op hoe je die generatie voorbereidt op de toekomst.

Die voorbereiding zoeken we in een niet-orthodoxe aanpak. De manier waarop onze mentoren begeleiding bieden, is voortdurend in ontwikkeling. Past het bij deze tijd, sluit het aan bij de doelgroep? Ons pedagogisch klimaat kenmerkt zich met name op locatie De Waard door herstelgericht werken. Leren van onze fouten op een uitgesproken opbouwende manier. 
De toekomst binnen onze school – voorlopig voor onze locatie Buys Ballot – staat ook in het teken van een flexibel rooster, met als kenmerk een verlengde lestijd. Geen vast stramien, maar juist maatwerk dat we kunnen bijsturen aan de hand van de ervaringen.

En natuurlijk gebruikt onze school ook de meest moderne leermiddelen daar waar we die goed kunnen inzetten. We zoeken naar een goede balans tussen nieuwe wegen en traditionele waarden. Allemaal met als uiteindelijke doel de leerling een degelijk diploma en levenservaring meegeven waar hij/zij mee vooruit kan naar een vervolg in het (onderwijs)leven.
 
Het Cambium College heeft twee locaties: De Waard (vmbo-bb en vmbo-kb) en Buys Ballot (vmbo-tl, havo en vwo). 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.