Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Mens & Maatschappij vervanging
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 februari 2020
Eind Datum
1 maart 2020
Functie naam
Mens en Maatschappij
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,52 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Dieren
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Rhedens Dieren
Website

M&M l 0,52 fte l vervanging

In verband met de langdurige afwezigheid van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een docent die onze sectie Mens & Maatschappij komt versterken.
 
Je zult de lessen M&M binnen het vmbo basis en kader, in het 1e en 2e leerjaar geven.
 

Wij zijn op zoek naar een docent M&M die enthousiast is en ervaring heeft in het geven van lessen binnen het Voortgezet Onderwijs.
 
Je bent in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het voorgezet onderwijs waarmee je ook bevoegd M&M lessen mag verzorgen. Docenten in opleiding voor een tweedegraads bevoegdheid voor het voortgezet onderwijs waarmee ze ook bevoegd M&M lessen
mogen verzorgen, kunnen eveneens in aanmerking komen voor deze vacature.
 

Conform cao Voortgezet Onderwijs.

Het Rhedens Dieren is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Daar past een breed, aantrekkelijk onderwijsaanbod van vmbo- tot en met vwo-onderwijs bij. Vanaf september 2018 wordt het vierde jaar van havo en vwo aangeboden. Het Rhedens Dieren werkt al hard aan de verdere ontwikkeling van de bovenbouw havo/vwo. Naast deze ontwikkeling zijn het nieuwe vmbo en toekomstgericht onderwijs belangrijke ontwikkelingen waar de school mee bezig is.
 
De locatie in Dieren beschikt over een modern, kleurrijk gebouw en huisvest ongeveer 1000 leerlingen en 120 personeelsleden. Hard werken en een sociale opstelling vinden leerlingen en medewerkers van Het Rhedens Dieren vanzelfsprekend.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.