Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent mens & maatschappij
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 november 2018
Eind Datum
14 december 2018
Functie naam
Mens en Maatschappij
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,62
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Oss
Aanvang functie
01-02-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Hooghuis
Website

Het Hooghuis uit Oss zoekt een Docent mens & maatschappij per 01-02-2019

Ben jij docent mens en maatschappij in het tweedegraads vakgebied en wil je ook een paar lessen Nederlands geven? Wil je per 1 februari 2019 tijdelijk aan de slag op maandag, dinsdag en donderdag bij ons in Oss? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft (11) lessen mens en maatschappij. Daarnaast geef je ook 4 lessen Nederlands en 1 uur LOB. Ook behoort (duo)mentoraat tot je werkzaamheden.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak mens en maatschappij. Ervaring met lessen Nederlands is een pre.

Jouw werkplek
Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan ‘eigentijds leren’. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol: van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid
van een docent. Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.
Het Hooghuis (circa 5.200 leerlingen, ruim 620 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en
is gehuisvest op zeven locaties: zes in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: ‘het geheel is meer dan de som der delen’. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid. Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties. Het Hooghuis
werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

Ons aanbod
Het gaat om een parttime functie (0,62 fte), tijdelijk tot einde van het schooljaar 2018-2019. Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.
Bij deze interessante functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.1071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: dhr. G. Duijs
Functie: Personeel, planning en organisatie
Tel.: 0412 – 224 160 / 06 – 447 181 97

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.