Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent / mentor (vervanging)
Toegevoegd op
1 november 2019
Eind Datum
31 december 2019
Functie naam
Docent VSO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Delft
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
Schaal 11 (CAO-PO)
Organisatie
Pleysier College Delft
Website

Binnen onze school in Delft is de onderstaande, tijdelijke vervangingsvacature ontstaan:Docent / mentor (wtf 0,4)

Het Pleysier College is een cluster 4 school voor Voortgezet Onderwijs, met verschillende locaties in de regio Haaglanden: Den Haag, Zoetermeer en Delft.

Het Pleysier College Delft biedt onderwijs aan leerlingen op niveau vmbo basis t/m vmbo-t. Vanuit een rustige groene omgeving in Delft, krijgen leerlingen in een veilig pedagogisch klimaat de mogelijkheid om zich maximaal te ontwikkelen. De talenten van onze
leerlingen staan hierbij centraal.

School voor speciale leerlingen zoekt speciale docent
Binnen onze school in Delft is de onderstaande, tijdelijke vervangingsvacature ontstaan:
Docent / mentor (wtf 0,4)

Je profiel
Je hebt hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze leerlingen te werken. Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt met onze specifieke doelgroep.

Je hebt een afgeronde passende opleiding of bent bereid een opleiding te doen. Naast een heldere motivatie voor de vacature en het werken met deze doelgroep beschik je over doorzettingsvermogen, kun je tegen een stootje en ben je in staat een professionele
relatie aan te gaan met de leerlingen. Je bent enthousiast en betrokken en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je weet wat er in een resultaatverantwoordelijke setting van je verwacht wordt.

Aard van het dienstverband 
Voor deze vacature geldt dat er sprake is van een vervangingsaanstelling voor een op dit moment niet te bepalen periode.

Inwerkperiode
Wij vinden het belangrijk te investeren in de begeleiding van nieuwe medewerkers. Na je start bij ons op school wordt je daarom gekoppeld aan een ervaren docent en wordt in overleg een inwerkprogramma opgesteld zodat je snel vertrouwd raakt met je collega’s,
onze leerlingen, het pedagogisch handelen, de zorgstructuur en de dagelijkse routines.  

Pleysier College Delft biedt onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 12 tot 20 jaar. 
Onze school heeft plaats voor ongeveer 80 leerlingen. Kenmerkend voor de school is een grote diversiteit aan leerlingen. De oorzaak hiervan is dat er één VSO cluster 4 school in Delft is en wij het principe hanteren dat zoveel mogelijk leerlingen thuisnabij onderwijs kunnen volgen. 

Op onze school volgen de leerlingen leerroutes binnen het uitstroomprofiel Vervolgonderwijs. In concrete afspraken en doelen, vastgelegd in een werkplan, wordt beschreven hoe we toewerken naar de uitstroombestemming. In perioden van 12 weken wordt de voortgang van de leerlingen gemonitord en met de leerling en ouders besproken. Onze school biedt onderwijs aan op het niveau van vmbo basis, vmbo kader en vmbo theoretische leerweg.  

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.