Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent muziek 1e graads (TTO)
Toegevoegd op
16 augustus 2019
Eind Datum
2 september 2019
Functie naam
Muziek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca 0,64
Provincie
gelderland
Plaats
Doorwerth
Aanvang functie
19-08-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Dorenweerd College
Website

docent muziek/CKV TTO

In verband met ziektevervanging zijn wij per direct op zoek naar een docent muziek/CKV.
Het betreft zowel reguliere lessen als lessen in het TTO voor muziek.
Daarnaast wordt er 1 klas CKV TTO in 5V  gegeven.
 

Het beste uit jezelf halen? Solliciteer bij het Dorenweerd!
Het Dorenweerd College is een scholengemeenschap voor (tweetalig) vwo, havo en mavo. In een prettige sfeer leveren wij vanuit de kernwaarden samen, ambitie, passie en veilig een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van jonge mensen. Ons doel? Leerlingen stimuleren en begeleiden, zodat zij het beste uit zichzelf halen. We leiden leerlingen breed op; naast het verwerven van kennis en vaardigheden, staat vorming op persoonlijk en sociaal vlak centraal. Zo kunnen leerlingen zich ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen met een brede kijk op de wereld.
 
Het Dorenweerd College staat voor uitdagend onderwijs. We moedigen leerlingen aan om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. Door een breed scala aan extra modules en activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en cultuur, bèta, politiek en maatschappij en internationalisering krijgen zij veel kansen om zich te verdiepen in hun interessegebied. Door differentiatie in de lessen kunnen we daarnaast steeds beter inspelen op verschillen tussen leerlingen wat betreft leerbehoefte, -tempo en -stijl.
 
Ook als medewerker krijg je op het Dorenweerd mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. Nieuwe collega's worden op school goed begeleid, zowel op schoolniveau  als op professioneel vlak. Bovendien investeren wij in zittende medewerkers door het bieden van (docent-)begeleiding en coaching.
 
Heb jij de passie om samen met ons te werken aan de ambitie van het Dorenweerd College? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!  
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.