Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent muziek (2e graads)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 oktober 2019
Eind Datum
21 oktober 2019
Functie naam
Muziek
Niveau
HBO
Provincie
gelderland
Plaats
Huissen
Aanvang functie
Zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
LB
Organisatie
Over Betuwe College Huissen
Website

Over Betuwe College Huissen uit Huissen zoekt een Docent muziek (2e graads) per Zo spoedig mogelijk

Ben jij een enthousiaste docent muziek en wil je het beste uit jezelf halen voor onze leuke leerlingen?  Zoek jij een uitdagende baan op een school in Gelderland? Reageer dan op deze vacature!

Functie
Docent muziek (2e graads)

Omvang
4 lessen per week, tijdelijk tot einde schooljaar 2019/2020. Vanaf 1 maart 2020 wordt de omvang uitgebreid tot een fulltime aanstelling i.v.m. vervanging.

Niveau
De lessen muziek worden gegeven in de onderbouw en bovenbouw.

Functie-eisen
Bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid muziek of studerend hiervoor. Wij zijn op zoek naar kandidaten met een grote affiniteit met de doelgroep vmbo; een goede pedagoog die sterk is op de relatie. Ervaring binnen het vmbo basis/kader is een
pré.

Ingangsdatum
Zo spoedig mogelijk.

Contact
Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met de heer J. Venema via telefoonnummer: 026-3263222.
 
Ben jij enthousiast geworden om deze vacature in te vullen? Verstuur dan een gemotiveerde sollicitatie, voorzien van CV, zo spoedig mogelijk doch maandag 21 oktober a.s. om 12 uur via onderstaande sollicitatiebutton.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 23 oktober a.s.

Het OBC Huissen is een dynamische school waar leerlingen zich thuis en veilig voelen. Wij nemen het onderwijs serieus: wij stellen eisen aan onszelf, aan onze medewerkers en aan onze leerlingen. Voor vmbo-leerlingen bieden wij kwaliteitsonderwijs op niveau dat gericht is op optimale ontplooiing van ieders talent.

Binnen de drie leerwegen (de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte of de gemengde leerweg) is er ruimte voor een opleiding die past bij elk type leerling, van puur praktisch tot meer theoretisch. In de onderbouw bieden we 3 talentprogramma’s aan:  kunst & cultuur, sport en techniek. Na de onderbouw wordt de opleiding voltooid in de sector Zorg & Welzijn (Z&W), de sector Techniek (met de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) en de afdeling Produceren, Installeren en Energie (PIE)) óf de afdeling Dienstverlening en Producten (D&P).

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.