Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Muziek 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
1 november 2020
Functie naam
Muziek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 fte.
Plaats
's-Hertogenbosch
Aanvang functie
01-02-2021
Loon indicatie
LB
Organisatie
ds. Pierson College
Website

ds. Pierson College uit 's-Hertogenbosch zoekt een Docent Muziek 2e graads per 01-02-2021

Met ingang van 1 februari 2021 of eerder indien mogelijk (1 januari 2021 of 1 december 2020) hebben wij de volgende vacature:
 
docent muziek
2e graads en ongeveer 0,4 fte
 
De docent muziek is verantwoordelijk voor het geven van het vak muziek aan eerste en tweede klassen en werkt nauw samen met de sectie muziek. Deze kenmerkt zich door een vernieuwende en gedifferentieerde manier van werken, waarbij gewerkt wordt met een eigen
methode. Hierin bewandelt iedere leerling zijn/haar eigen route en wordt niet frontaal-klassikaal lesgegeven.
 

2e graads bevoegdheid

De benoeming is in schaal LB (cao-vo) en in principe tot en met het einde van schooljaar 2020-2021, met uitzicht op voortzetting van het dienstverband bij goed functioneren en beschikbare uren.
 
 

Het ds. Pierson College voor vmbo (theoretische leerweg), havo en atheneum is een protestants-christelijke school met een open karakter. Het ds. Pierson College maakt deel uit van het onafhankelijk onderwijsnetwerk ORION. De school heeft ruim 1.600 leerlingen en 170 personeelsleden. In een modern gebouw wordt vorm gegeven aan eigentijds onderwijs. De school heeft een sterk leerlinggericht karakter en werkt actief aan leerlingbegeleiding en effectief onderwijs. In de Tweede Fase is er naast klassikale lessen ook keuzewerktijd. Er is ruim aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers, de begeleiding van nieuwe docenten en de bevordering van onderlinge betrokkenheid.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.