Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Muziek / CKV
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
6 november 2019
Eind Datum
26 november 2019
Functie naam
Muziek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Organisatie
Openbaar VMBO en MAVO Zeist
Website

Openbaar VMBO en MAVO Zeist uit Zeist zoekt een Docent Muziek / CKV per

Wij staan voor:

  • Verdraagzaamheid en tolerantie. Wij spannen ons in voor een verdraagzame samenleving. Wij accepteren en waarderen verschillen tussen mensen. 
  • De school uit, de wereld in! Wij staan open voor de wereld om ons heen en hechten waarde aan buitenschools leren door middel van activiteiten en excursies als aanvulling op het lesprogramma. 
  • Open voor leerlingen. Wij hanteren geen wachtlijsten of loting om het aantal leerlingen te reguleren. 
  • Open voor dialoog. Wij vinden het van belang dat school en ouders wat betreft de identiteit van de school op één lijn zitten. Daarom betrekken wij ouders hierbij via dialoogsessies. 
  • Leerlingen van het OVMZ zijn doeners. De school biedt daarom naast theoretisch onderwijs ook praktijkgericht onderwijs, op gebieden als zorg en welzijn, economie en ondernemen, dienstverlening en producten.

Verantwoordelijkheden:

  •  Als docent ben je verantwoordelijk voor het geven van de lessen volgens het vastgestelde pta of ptd. Daarnaast ben je vaak mentor en geef je ondersteunings- en verdiepingslessen.  
  • Je legt verantwoordelijkheid af aan de teamleider 

Wij bieden:

  • Een uitdagende rol binnen een veranderende organisatie. Samen met je collega’s kun je meedenken over het verder vormgeven aan het onderwijs bij ons op school.  
  • Lessen van 40 of 80 minuten. Het is dus niet standaard bij ons. 

Wij komen graag in contact met kandidaten die:

  • Pedagogisch en didactisch een gevoel hebben bij de vmbo leerling.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Klik dan op de knop solliciteren, je komt dan op de vacaturewebsite van NUOVO Scholengroep.

 

De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, VakcollegeMaarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.