Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Muziek LB (033181914)

Rodenborch-College uit ROSMALEN zoekt een Docent Muziek LB (033181914) per

Het Rodenborch-College is een scholengemeenschap voor vmbo theoretische leerweg, havo en vwo (met Latijn) in Rosmalen. Tevens beschikt de school over de LOOT-status. De school heeft ruim 1500 leerlingen en 140 medewerkers en besteedt veel aandacht aan culturele ontplooiing en internationalisering en ligt centraal in Rosmalen, naast het NS-station.

Docent Muziek LB

Bent u de betrokken, deskundige en enthousiaste medewerker die wij zoeken?

Met ingang van 1 november a.s. ontstaat er een vacature voor 2e graads docent Muziek.
De betrekkingsomvang van deze vacature is 0,6 fte. De lessen worden gegeven in de onderbouw klassen van vmbo-t, havo en vwo en de lesdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.

Het Rodenborch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

Permanente ontwikkeling op onderwijskundig en professioneel gebied staat op het Rodenborch-College centraal.

Inlichtingen:
Voor meer informatie over de vacature kunt u, tot en met vrijdag 12 oktober a.s., telefonisch contact opnemen met de heer R. Littooij, hoofd personeel & organisatie, op telefoonnummer 073-5219046 of per mail vacature@rodenborch.nl.

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature tot 21 oktober a.s. kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl).

Het Rodenborch-College is een scholengemeenschap voor vmbo theoretische leerweg, havo en vwo (met Latijn) en Jenaplan-onderwijs in Rosmalen.
Tevens beschikt de school over de LOOT-status. De school heeft ruim 1400 leerlingen en 125 medewerkers en besteedt veel aandacht aan culturele ontplooiing en internationalisering en ligt centraal in Rosmalen, naast het NS-station.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.