Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Muziek/Zang 1e/2e graad
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
28 november 2018
Functie naam
Muziek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3-0,6
Plaats
Bergen
Aanvang functie
7-1-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Adriaan Roland Holstschool
Website

Docent Muziek / Zang ivm vervanging zwangerschapsverlof

Voor de periode 7-1-2019 tot en met 12-7-2019 zoeken wij een docent muziek/zang
i.v.m. met vervanging van zwangerschapsverlof.

Aantal uren: 15 lesuren + 2 lesuren uur ondersteuning  bij wekelijkse koorrepetities (of een deel daarvan)

Op de Adriaan Roland Holstschool neemt muziek, met als belangrijk bestanddeel zingen, een belangrijke plek in. Alle leerlingen van brugklas tot examenklas hebben elke week klassikaal muziekles en de bovenbouwleerlingen zingen daarnaast in het schoolkoor.
Wij zoeken een muziekdocent met onderwijsbevoegdheid die een half jaar lang de lessen van onze muziekdocent in de bovenbouw (alle klassen vanaf 4 vmbo-T/havo/vwo) wil overnemen. Het gaat om 15 muzieklessen per week en daarnaast 2 uur ondersteuning bij de wekelijkse
koorrepetities. Het is ook mogelijk om een deel van deze lessen te geven. De lessen staan voornamelijk in het teken van meerstemmig zingen, wij zoeken iemand die hier affiniteit mee heeft. Het kunnen begeleiden van leerlingen op de piano is zeer gewenst.

Meer informatie? Mail naar j.kneppers@arh.nl 

Mail uw motivatie en CV voor 28-11-2018 naar s.penning@arh.nl 

Per brief solliciteren? Stuur uw motivatiebrief met cv naar:
Adriaan Roland Holstschool
Tav Silvia Penning, personeelszaken
Postbus 222
1860 AE  Bergen NH

Bevoegd docent Muziek

CAO VO

Als school willen wij leerlingen van 12 tot 19 jaar naar hun volwassenheid begeleiden. Ons streven is dat ze als vrij denkende en zich vrij voelende mensen hun leven vormgeven. Op basis van hun eigen idealen. Om dit te realiseren bieden we de scholing die ze nodig hebben om een passend diploma te behalen, terwijl we daarnaast zorgen voor veel sociale bagage en een gezond oordeelsvermogen.
We willen dat de leerling na afloop terugkijkt op een gelukkige schooltijd waarin hij of zij alle ruimte heeft gekregen (én benut) om zich te ontwikkelen.
Het ideaal is: de leerling verlaat de vrije school met een passend diploma, met veel sociale bagage en een gezond oordeelsvermogen. Daarbij heeft de leerling een gelukkige schooltijd gehad waarin hij gestimuleerd is zijn talenten optimaal te ontplooien. De school heeft aandacht gehad voor de innerlijke ontwikkeling van de leerling. Het gaat daarbij om hoofd, hart en handen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.