Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent muziek
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
8 november 2020
Functie naam
Muziek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 - 0,36
Provincie
utrecht
Plaats
Woerden
Aanvang functie
4-1-2021
Loon indicatie
LB, LC
Organisatie
Minkema College
Website

Minkema College uit Woerden zoekt een Docent muziek per 4-1-2021

In verband met zwangerschapsverlof van onze docente Muziek zoeken wij met ingang van 4 januari 2021 tot en met 23 juli 2021 een
docent muziek voor ca. 0,25 fte. voor onze vmbo vestiging aan de Steinhagenseweg
op woensdag. 

Met ingang van 4 januari 2021 tot en met 23 april 2021 zal het aantal fte tijdelijk worden uitgebreid met  0,1 fte voor onze havo/vwo vestiging aan de Minkemalaan op dinsdag.

Het definitieve aantal fte kan nog wijzigen. 

Met onze
vr-tour
kun je vast een kijkje nemen in de school. 

Kandidaten in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor het vak muziek of kandidaten in een vergevorderd stadium van de studie voor een dergelijke bevoegdheid voor dit vak. Ervaring met het lesgeven van leerlingen op het vmbo is een pré. 

Inschaling in schaal LB of LC, afhankelijk van ervaring.

Het Minkema College is een openbare school in Woerden. We bieden de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, mavo, mavo/havo, havo, atheneum en gymnasium. De locaties hebben elk een eigen karakter werken gedeeltelijk samen en maken steeds meer gebruik van elkaars expertise. Op het Minkema College zitten ruim 2.500 leerlingen. Onze school is een ontmoetingsplek voor leerlingen met verschillende achtergronden en overtuigingen. Op onze school leren wij van en met elkaar.

Als medewerkers van het Minkema College hebben wij oog voor de talenten, prestaties en het welbevinden van onze leerlingen. Alles wat wij doen is erop gericht om hen zo goed mogelijk toe te rusten voor hun ontwikkeling. Om dat waar te kunnen maken, moeten wij zelf ook in ontwikkeling blijven. Daarom zijn wij een lerende organisatie met een professionele cultuur. Wij verantwoorden ons naar elkaar en naar onze omgeving.  

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.