Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent muziek
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
20 februari 2020
Eind Datum
11 maart 2020
Functie naam
Muziek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
utrecht
Plaats
Veenendaal
Aanvang functie
01-08-2020
Organisatie
Ichthus College
Website

Ichthus College uit Veenendaal zoekt een docent muziek per 01-08-2020

Ben je docent muziek? Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!
 
docent muziek (circa 0,6 fte)

Functie:
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent muziek. Het betreft een vacature voor het verzorgen van ongeveer 15 lesuren per week aan de onderbouw van het vmbo, de havo en het vwo.  De lessen worden gegeven aan de hand van
een methode waarbij zingen en spelen o.a. centraal staan.
 

Functie-eisen:
Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:

  • in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid voor muziek;
  • affiniteit en ervaring heeft met leerlingen en hen weet te enthousiasmeren en motiveren;
  • goed kan begeleiden op piano;
  • een visie heeft voor zingen en vocaal goed is onderlegd;
  • samen met collega’s projecten voor leerlingen enthousiaste weet vorm te geven;
  • zowel vocaal als instrumentaal in de lessen weet te differentiëren;
  • ervaring heeft met muzieknotatie software, kan arrangeren en ook digitale hulpmiddelen in de lessen weet in te zetten;
  • beschikt over de volgende competenties: goed klassenmanagement, goed kunnen samenwerken in teamverband, vaardigheden in het overbrengen van kennis en ervaring heeft met het hanteren van verschillende didactische werkvormen.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en de daarmee verbonden
identiteit uitdragen. Vanuit deze basis geven we onderwijs dat past bij onze identiteit en missie: koersvast én grensverleggend.

 

Inschaling:
Inschaling van de functie vindt plaats in schaal LB conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. 

 

Het Ichthus College staat midden in de samenleving. Eigentijds en met open vizier. Als klankbord voor onze leerlingen om ze te helpen hun keuzes op waarde te schatten.
Binnen onze scholengemeenschap zijn we vooral gericht op de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van onze leerlingen. Voor leerlingen moet op school ‘de nestwarmte’ merkbaar zijn. Maar er is meer.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Daar bedoelen we mee dat de school haar grondslag heeft in de Bijbel en de reformatorische belijdenisgeschriften. De levensbeschouwelijke identiteit is merkbaar in de lessen, in de omgang met elkaar en in de gehele schoolcultuur. De medewerkers willen leven, onderwijzen en vormen vanuit de overtuiging dat Jezus Christus de enige weg ten leven is. In verbondenheid aan Hem willen we als dragers van de identiteit ons werk doen.

Het Ichthus College positioneert zich als een professionele organisatie, waarbinnen goed onderwijs wordt gegeven en ook aandacht is voor meer- en minderbegaafde leerlingen.
Er werken professionals, mensen die verstand hebben van onderwijs, mensen die pedagogisch gevormd zijn. Docenten die met hart en ziel werken met hun kinderen, ze onderwijzen en opvoeden. De totale persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat centraal. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om de hun van God ontvangen gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Het Ichthus College staat voor onderwijs dat gefundeerd is op de Bijbel. We zijn op zoek naar  medewerkers, die van harte achter het christelijk onderwijs staan. Medewerkers, die laten blijken, dat de christelijke identiteit er wel degelijk toe doet.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.