Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent NASK 1 / Mens & Techniek 1,0 fte (181909)
Functie naam
Natuurkunde
Toegevoegd op
15 april 2019
Eind Datum
31 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Boxtel
Aanvang functie
15-04-2019
Organisatie
Baanderherencollege
Website

Baanderherencollege uit Boxtel zoekt een Docent NASK 1 / Mens & Techniek 1,0 fte (181909) per 15-04-2019

Het Baanderherencollege-VMBO onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. Doordat wij de leerling goed kennen is bijvoorbeeld de kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding hoog. Dit profiel leidt tot twee kernwaarden;
– De leerling gekend. Deze kernwaarde gaat over de veilige sfeer op school, de centrale rol voor mentor en de korte lijnen tussen school, leerling en ouders. Onze slogan ‘Je telt mee op het BHC’ appelleert aan een sterk punt van de school, namelijk dat leerlingen zich gekend en erkend voelen.
– Persoonlijk presteren. Deze kernwaarde gaat over het onderwijs, waarbij persoonlijke prestaties tellen. Gepersonaliseerd leren gaat om differentiëren, talentontwikkeling, leren door doen en de inzet van technologische hulpmiddelen. Er valt veel te kiezen en er is ruim aandacht voor LOB.

Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO. In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. In de MAVO (theoretische leerweg) is ook de sector Landbouw mogelijk. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts&Design en Sports & Lifestyle. Het Baanderherencollege werkt nauw samen met het Jacob Roelandslyceum, school voor HAVO en VWO.
Het Baanderherencollege maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO.
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

We zijn op het Baanderherencollege per 1 augustus 2019 op zoek naar een enthousiaste, leerlinggerichte docent NASK-1 / Mens & Techniek voor 1,0 fte.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Bij voldoende formatie en bewezen geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.
– Een 2e graads bevoegdheid voor het vak geldt als vereiste. Óf je hebt de studie bijna afgerond en het diploma ligt binnen handbereik;
– De lessen vallen mogelijk in alle leerwegen en leerjaren van het VMBO
– Affiniteit met de doelgroep VMBO-leerlingen is een must;
– Je kunt goed zelfstandig zowel als in teamverband functioneren;
– Je bent meer pro- dan reactief;
– Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan binnen het VMBO;
– De werkdagen worden in overleg bepaald.

Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website https://bhcvmbo.nl

Heb je interesse dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag vóór 1 juni 2019 via de website van OMO www.omo.nl. Alleen sollicitaties via de site worden in behandeling genomen.

De eerste gesprekken zullen naar alle waarschijnlijkheid gepland gaan worden in de eerste week van juni 2019.

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij de heer Jan-Willem van den Berg (Directeur Onderwijs) op telefoonnummer 0411 – 676 924 of via de mail: j.vd.berg@bhc.nl

Het Baanderherencollege onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. De leer- en leefomgeving is zodanig dat de leerling zich er thuis voelt. Hij wordt aangesproken op zijn talenten en begeleid naar een zelfstandige wereldburger. Respect voor elkaar en een veilige schoolomgeving zijn daarbij belangrijk. Onze slogan voor leerlingen, ouders en personeel is: Je telt mee op het BHC.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.