Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent nask 1e graads
Toegevoegd op
9 november 2018
Eind Datum
9 december 2018
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,28
Provincie
utrecht
Plaats
IJsselstein
Aanvang functie
12-11-2018
Organisatie
Cals College IJsselstein
Website

Ben je een 1e graads docent natuurkunde/scheikunde? Zoek je een interessante baan dit schooljaar? Kom dan werken als docent natuurkunde/scheikunde op het Cals College in IJsselstein?

We zoeken per direct een 1e graads docent voor het vak natuurkunde voor circa 0,28 fte (7 lesuren) voor twee mavo klassen nask en een atheneum 2e klas scheikunde. 
Wil je leerlingen enthousiast maken voor je vak stuur dan een sollicitatiebrief en cv via onderstaande link naar ons toe.

Als docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijs, de leerlingbegeleiding en de onderwijsontwikkeling. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te ‘leren leren’. Je creëert daarbij een leerklimaat
waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en waarin zij vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen. Je focus ligt op de ontwikkeling van leerlingen en collega’s. Je deelt kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te
zetten. Je werkt graag in een professionele setting.
Het Cals College IJsselstein heeft de afdelingen vmbo, havo en onderbouw vwo. Binnen het vmbo hebben we de mavo-afdeling en de beroepsgerichte leerwegen met de profielen: Economie en Ondernemen (E&O), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren
en Energie (PIE) en Zorg en Welzijn (Z&W). Daarnaast bieden we leerwegondersteunend onderwijs aan en leerwerktrajecten.
Een school waar leerlingen zich thuis voelen. Ze krijgen alle kans hun talenten te ontwikkelen. Ze leren verder kijken dan hun eigen wereld. Er is extra uitdaging voor slimme leerlingen en extra begeleiding voor leerlingen die soms een steuntje kunnen gebruiken.
Een school waar je trots op kunt zijn. Dat is het Cals College. Kennen en gekend worden is een belangrijke voorwaarde om je thuis te voelen op school. Dit is één van de redenen waarom we met teams werken. Een vaste groep docenten bekommert zich om een vaste
groep leerlingen.
 

Cals College IJsselstein
Cals IJsselstein biedt onderwijs aan op het niveau van de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en op het niveau van mavo, havo en atheneum. We hanteren een brede kijk op schoolprestaties. Het behalen van een diploma (kwalificatie) vinden we heel belangrijk.
Minstens net zo belangrijk vinden we hoe je omgaat met anderen (socialisatie) en met jezelf (persoonsvorming). We streven ernaar dat onze leerlingen zich op onze school ontwikkelen tot kritische, evenwichtige mensen met een eigen kijk op de wereld om hen heen en op het eigen leven. Het gaat ons om de ontwikkeling van de hele mens. Op die manier worden onze leerlingen goed voorbereid op hun toekomstige plek in de maatschappij.
Binnen onze school kun je doorgroeien als blijkt dat je meer mogelijkheden hebt. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd. Je ontdekt wat jouw talent is en waar je kracht ligt. We versterken waar je goed in bent.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.