Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent NaSk 2e graad, 0,2-1,0 fte
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
18 november 2020
Eind Datum
2 december 2020
Functie naam
NaSk
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 FTE,0,7 FTE,0,3 FTE,0,4 FTE,0,8 FTE,1,0 F
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
25-01-2021
Loon indicatie
LB
Organisatie
Olympus College
Website

Olympus College uit Arnhem zoekt een Docent NaSk 2e graad, 0,2-1,0 fte per 25-01-2021

DOCENT NASK, 2e GRAAD, 0,2-1,0 FTE
Ben jij een enthousiaste en bevlogen docent Nask? Heb jij affiniteit met onze mavo, havo & vwo leerlingen? Spreken onze profielen Creatief en Sportief jou aan? Ga dan aan de slag op het Olympus College in Arnhem.

WAT GA JE DOEN? 
Lessen wetenschap & techniek geven! Dit doe je met enthousiasme en inlevingsvermogen, waarbij jij volop ruimte biedt om te experimenteren en zelf te leren. Je geeft les aan de de onderbouw mavo, havo en vwo. Lessen natuurkunde geven aan leerjaar 3 is ook mogelijk. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en past je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren.
 
Waarom werken op het Olympus College Arnhem?

 • ‘Er is hier veel aandacht voor het inwerken en begeleiden van nieuwe docenten, dat is echt anders dan op andere scholen’
 • ‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen’
 • ‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
 • ‘Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team’

OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 25 januari 2021 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een tijdelijk dienstverband voor 0,2-1,0 FTE (de uren zijn bespreekbaar) tot einde schooljaar.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen ben je in bezit van een 2e graads bevoegdheid Natuurkunde, Science of Wetenschap & Techniek. Of heb je je bevoegdheid bijna op zak? Dan nodig we je ook van harte uit om te solliciteren! Wil je werken in dienstverband of juist als zelfstandige? Veel is bespreekbaar!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd in welke vorm dan ook? Dan ontvangen we graag uiterlijk 2 december aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsdirecteur, Bert Langkamp. Bert is te bereiken via 026-3202877 of per mail: b.langkamp@olympuscollege.nl. 
Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal kort na 2 december plaatsvinden.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

zie werkenbijquadraam.nl

Het Olympus College biedt eigentijds onderwijs dat aansluit op een samenleving die continu in beweging is. Om goed in te kunnen spelen op die veranderende maatschappij is een open maar ook kritische houding van belang. Het Olympus College is een interconfessionele school. Wij beschouwen het als een gemeenschappelijke opdracht van ouders en school om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen tot ruimdenkende mensen die later succesvol hun weg kunnen vinden in de maatschappij.

We stimuleren onze leerlingen tot het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en laten ze op een creatieve manier de wereld onderzoeken. Onze profielen Sport en Creatief en ons speerpunt Onderzoekend en Ontwerpend leren, dagen uit tot een actieve, nieuwsgierige en ook kritische houding.

Het Olympus College is een school in de stad. De dynamiek en diversiteit die dit met zich meebrengt benutten we door gebruik te maken van de maatschappelijke en culturele mogelijkheden die de stad ons biedt. Ook accepteren we dat niet iedereen hetzelfde is en willen we leerlingen, ouders en docenten de meerwaarde laten zien van deze verschillen. We zetten de kracht van deze diversiteit in om te leren respectvol met elkaar om te gaan en van en met elkaar te leren.

Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen, maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten aan op verschillende stijlen van leren en maken gebruik van nieuwe technologie.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.