Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent NaSk (2e graads)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
1 september 2020
Eind Datum
30 september 2020
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
24 uur
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
31-8-2020
Organisatie
NIVVO Arnhem
Website

NIVVO Arnhem uit Arnhem zoekt een Docent NaSk (2e graads) per 31-8-2020

Voor een VMBO-school in de omgeving van Arnhem zijn wij per direct op zoek naar een docent NaSk met een 2e graads bevoegdheid. Het betreft een vacature voor 0,6 fte tot aan het einde van het schooljaar.
Ben jij de NaSk-docent die we zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Functie
Als Docent NaSK neem jij de leerlingen van de bovenbouw van het VMBO mee op ontdekkingsreis in de wereld van natuur- en scheikunde. Je geeft op heldere, inspirerende en actieve wijze les binnen de gebieden van Natuurkunde en Scheikunde, zo maak je de leerlingen enthousiast met jouw kennis en ervaring. Ook begeleid je leerlingen bij het zelfstandig leren leren en adviseert hen over hun studieloopbaan, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een beroep of vervolg van de opleiding.

Het gaat om een functie van 0,6 fte tot aan het einde van het schooljaar.

Ben jij die Docent NaSK met een 2e graads bevoegdheid die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

Functie eisen

 • 2e graads bevoegdheid NaSk;
 • Affiniteit en ruime ervaring met de leerlingen van het VMBO (bovenbouw);
 • Per direct beschikbaar voor 0,6 fte tot aan de zomervakantie;
 • Zeer goed in het aanbrengen van structuur in de lessen en klassenorganisatie;
 • Uitstekende Pedagogische en Didactische vaardigheden;
 • Flexibiliteit, geduld, humor en in staat om de leerlingen positief te benaderen;
 • Goed kunnen samenwerken met collega’s;
 • Creatief en initiatiefrijk.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan!

Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs (CAO-VO LB: minimaal € 2.822,- en maximaal € 4.301,- bij fulltime dienstverband);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding;
 • professionele begeleiding en coaching;

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Remco Ruchtie
06-20103251 (appen mag ook)
r.ruchtie@nivvo.nl

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.