Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent NASK 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
19 december 2019
Eind Datum
17 februari 2020
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
32 uur
Provincie
limburg
Plaats
Venlo
Organisatie
Nivvo Venlo
Website

Nivvo Venlo uit Venlo zoekt een Docent NASK 2e graads per

Voor een kleine school in Noord Brabant zijn wij per 17 februari 2020 op zoek naar een Docent NASK 2e graads. Het betreft een vacature voor 0.8 FTE MAVO/VMBO g/t. Je geeft les aan 2e,3e en vierde klassen.

Functie
Wij zijn per 17 februari 2020 op zoek naar een Docent NASK 2e graads.
Het gaat om een vacature van 0.8 fte MAVO/VMBO g/t

Functie eisen
Functie eisen:

 • 2e graads bevoegdheid NASK 1 / NASK 2;
 • Relevante werkervaring;
 • Je hebt hart voor het onderwijs en scholieren;
 • Kennis van Deltawijs
 • Je beschikt over de volgende competenties: motiveren van leerlingen, flexibel, sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Afke Hupkens a.hupkens@nivvo.nl
016-12608162
0318-506926

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.