Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nask1
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 november 2018
Eind Datum
12 december 2018
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7 - 0,8
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Spijkenisse
Aanvang functie
Per direct
Organisatie
PENTA college CSG Scala
Website

PENTA college CSG Scala uit Spijkenisse zoekt een Docent Nask1 per Per direct

PENTA college CSG Scala is wegens ziektevervanging per direct op zoek naar een enthousiaste docent Nask1 voor de vestiging Rietvelden.  De vacature betreft een omvang van 0,7 – 0,8 fte.
 
Visie en kenmerken van Scala  
De vestiging Rietvelden is een school voor mavo en havo in Spijkenisse op het eiland Voorne-Putten. De kernwaarden zijn kennis en kunde op niveau, jezelf in brede zin leren kennen en iets voor een ander leren betekenen. Vanuit deze waarden willen we
jonge mensen begeleiden in het proces van volwassen worden.
Op Scala Rietvelden werken we met een flexrooster. Dit betekent dat je lessen van 80 minuten geeft. Zo hebben we voldoende tijd om tijdens de lessen doelgericht te werken, het leerproces van de leerlingen te monitoren d.m.v. formatieve toetsen en gerichte feedback
te geven. Op ieder eerste en laatste uur van de dag zijn er flexuren (40 minuten). Leerlingen kunnen zich voor deze uren inschrijven voor extra begeleiding. In klas 1 en 2 is er op zo’n flexuur dagelijks een verplichte huiswerkklas.
 
De inhoud van de functie
Het verzorgen van lessen Nask1 in de klassen 2 t/m 4 van de mavo.
 
Dit zijn jouw kwaliteiten
Je bent

  • een enthousiaste docent Nask die inhoudelijke en vakdidactische vaardigheden combineert met een goed kennisniveau
  • een docent met ervaring in de mavo en je hebt affiniteit met mavo-leerlingen
  • een docent die pedagogisch sterk is
  • een docent die tijdens zijn lessen doelgericht werkt, het leerproces van de leerlingen monitort  d.m.v. formatieve toetsen en gerichte feedback geeft en naar aanleiding daarvan differentieert
  • een docent die goed is in samenwerken in zowel team- als in vakgroepsverband en andere samenwerkingsvormen
  • een docent die in een lerende organisatie met en van elkaar wil leren en die ontwikkeling centraal stelt
  • een docent die in de pedagogische relatie met de leerlingen de rol van gids en rolmodel kan vervullen

 
Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een school waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Inschaling en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VO.
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw Diane Reijnhout, rector van PENTA college CSG Scala, telefoonnummer 0181-616722.
 

Het PENTA college CSG is een brede scholengemeenschap met vestigingen in de regio Voorne-Putten-Rozenburg-Rotterdam. Op onze scholengemeenschap leveren ongeveer vijfhonderd personeelsleden vanuit de inspiratie door het evangelie en in een sfeer van openheid en respect dagelijks hun bijdrage aan kwalitatief goed onderwijs aan ruim vijfduizend leerlingen.

Zeven vestigingen
Het PENTA college CSG bestaat uit zeven vestigingen voor christelijk voortgezet onderwijs. De scholen staan in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Rotterdam-Rozenburg en Rotterdam-Hoogvliet. PENTA is een organisatie met een breed onderwijsaanbod, van vmbo tot gymnasium. Al onze vestigingen, ook de grote, hebben we naar 'de menselijke maat' georganiseerd. Hierdoor kennen docenten en leerlingen elkaar en dat vormt een belangrijke voorwaarde om je op school thuis te voelen.

Ontwikkeling
Ons onderwijs is degelijk, uitdagend en gericht op leren en ontwikkelen. Naast een stevig basisprogramma is er veel ruimte voor de ontwikkeling van talent en vorming van de hele mens. We streven ernaar om onze leerlingen op het hoogste niveau te laten slagen. Daarnaast staan we de leerlingen bij in hun persoonlijkheidsontwikkeling en ontwikkeling van zelfredzaamheid. We doen dat vanuit onze christelijke traditie en bieden onze leerlingen een stevig fundament voor het ontwikkelen van een eigen levensbeschouwelijke visie op geloof, mens en samenleving.

Kansen en mogelijkheden
We zijn ervan overtuigd dat onder regie en verantwoordelijkheid van de docent de rol van de technologie in het onderwijsproces de komende jaren verder zal toenemen. We zien daarbij volop kansen en mogelijkheden om met de inzet van technologie het onderwijsproces verder te verbeteren en uitdagender te maken. Er zullen meer mogelijkheden ontstaan om maatwerk te leveren. Binnen PENTA is onze communicatie erop gericht om iedereen tijdig en goed te informeren, zowel intern (personeel) als extern (leerlingen, ouders, andere belanghebbenden). Contact met de ouders vinden we belangrijk. We weten dat de succeskans van leerlingen door actieve betrokkenheid van hun ouders aanzienlijk wordt vergroot.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.