Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent natuur en techniek
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
19 november 2020
Eind Datum
9 december 2020
Functie naam
Natuur en leefomgeving
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,52 - 0,56
Plaats
Oss
Aanvang functie
16-11-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Hooghuis
Website

Het Hooghuis uit Oss zoekt een Docent natuur en techniek per 16-11-2020

Ben jij docent natuur en techniek en wil je lesgeven aan onder- en bovenbouwleerlingen van vmbo basis/kader en ISK? Wil je aan de slag op een sfeervolle school met BYOD in Oss? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen natuur en techniek aan leerlingen in de onderbouw van het vmbo basis/kader/ISK.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak natuur en techniek.

Jouw werkplek

Het Hooghuis is een voortgezet onderwijsschool met ongeveer 4.500 leerlingen en maakt onderdeel uit van Stichting Carmelcollege. De uitgangspunten van onze stichting ‘heel de mens, ieder mens en alle mensen’ en ‘leren van en met elkaar’ zijn belangrijke pijlers van waaruit wij handelen. Onze zes scholen verzorgen onderwijs dat varieert van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Samen met circa 500 collega’s staan we elke dag klaar voor onze leerlingen met de ambitie hen een voorsprong te geven in de wereld van morgen.

Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan ‘eigentijds leren’. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol: van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid van een docent. Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken. We hechten er daarbij aan om niet alleen toe te werken naar een diploma, maar ook aandacht te geven aan de persoonlijke ontwikkeling. We willen weten wie onze leerlingen zijn en zetten ons ervoor in om vanuit de relatie het leerproces van elke leerling te stimuleren. Het werk van onze collega’s is daarbij essentieel. Zij coachen, motiveren en maken ons onderwijs. Het fundament van ons onderwijs is gebaseerd op de vijf V’s: Verbinding –Vertrouwen –Vrijheid –Verantwoordelijkheid –Verantwoording.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan (0,52-0,56 fte) tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: per direct doch voor uiterlijk 01-01-2021.Bij deze interessante functie hoort een passende beloning.

Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij dhr. G. Duijs, teamleider, telefoonnummer 0412 – 224 160.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.