Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Natuurkunde 1e graad
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2018
Eind Datum
19 november 2018
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Doetinchem
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Samenwerking Doetinchem
Website

Samenwerking Doetinchem uit Doetinchem zoekt een docent Natuurkunde 1e graad per z.s.m.

 
Ludger College, school voor mavo, havo, atheneum & gymnasium
 
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ ontstaat op het Ludger College de volgende vacature:
 
 
Vacature:                                docent natuurkunde 0,8 fte 1e graads  i.v.m. ziekte vervanging
 
Met ingang van:                     z.s.m.
 
Locatie:                                   Vondelstraat 5, 7002 AN Doetinchem
 

 
Jouw profiel
Als het onderstaande profiel over jou gaat willen we heel graag dat je onze sectie natuurkunde komt versterken. We wachten in spanning jouw reactie af.
Je vindt het belangrijk en interessant om talenten bij onze leerlingen te ontwikkelen door actief je eigen talenten in te zetten. Daarbij beschik je over de mogelijkheid om gedifferentieerd en activerend te werken.
Je bent een teamspeler met een heldere kijk op onderwijs. Je wilt een bijdrage leveren, samen met je vakgenoten, aan het verder ontwikkelen van een krachtige leeromgeving bij het vak natuurkunde.
Je beschikt over een 1e graads onderwijsbevoegdheid natuurkunde. Ook kandidaten in opleiding voor 1e graads docent worden uitgenodigd te solliciteren.

Jouw taken
Je geeft voornamelijk les in havo, vwo bovenbouw- en eindexamenklassen met behulp van moderne leermiddelen en veel ICT gebruik. Naast het verzorgen van goede lessen, is het begeleiden van leerlingen een vanzelfsprekend onderdeel van de docentfunctie bij ons
op school. Tevens lever je toegevoegde waarde binnen de sectie en de school door mee te denken over onderwijskundige ontwikkelingen, waarbinnen de inzet van digitale leermiddelen een speerpunt is.
Een technisch onderwijsassistent biedt ondersteuning aan de vaksectie natuurkunde.

Wij bieden
Het Ludger College kent goede coaching van nieuwe collega’s. We zijn een school die midden in de samenleving staat en waar het onderwijs vanuit een veilige leer- en werkomgeving wordt aangeboden. Voor de uitoefening van je functie als docent krijg je de beschikking
over een leen iPad
De functie wordt gewaardeerd conform de Cao VO. Inschaling is afhankelijk van ervaring en huidige inschaling. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ali Karabulut, sectieleider of Gerhard Oosten, afdelingsleider, tel. 0314-325248. Bekijk ook onze website: www.ludgercollege.nl.
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent CV t/m uiterlijk 20 november 2018 indienen via
www.meesterbaan.nl.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Werken bij het Ludger College betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met de collega’s van het Rietveld Lyceum en het Ulenhof College, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw te formeren scholen. Zie voor
nadere informatie:
http://www.achterhoekvo.nl/Samenwerken/samenwerkingdoetinchem/page.aspx/157
. Op professionele wijze werken wij aan een uitdagende en ondernemende leeromgeving voor onze leerlingen.
 
 
Algemeen
Het Ludger College maakt deel uit van Achterhoek VO. Dit is een samenwerkingsstichting waarbinnen de scholen hun openbare dan wel levensbeschouwelijke identiteit behouden. De stichting beheert twaalf scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Achterhoek:
Almende College, Gerrit Komrij College, Ludger College, MaxX, Metzo College, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, Pronova Praktijkonderwijs, Het Stedelijk en Ulenhofcollege. Samen bieden de scholen van Achterhoek
VO een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.
Daarnaast maakt het Ludger College deel uit van het samenwerkingsverband PLANA. Hierin zijn de schoolbesturen vertegenwoordigd in de regio Nijmegen, Arnhem, de Liemers en de Achterhoek. Vacatures worden vermeld op de website
www.plana-vo.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 
 
 

Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur, na goed onderzoek en veel overleg, de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan. De huidige drie scholen gaan op in twee nieuw te vormen scholen. In 2020 starten de brugklassen van de twee nieuwe scholen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen en de aankomende brugklasser?
De leerlingen van de huidige scholen en de nieuwe brugklassers van dit schooljaar (2018/2019) ronden hun schoolloopbaan gewoon af op het Ludger College, Rietveld Lyceum of Ulenhofcollege.
 
Hoe verder?
Momenteel zijn we bezig om het onderwijs van de twee nieuwe scholen te ontwerpen. We maken daarbij dankbaar gebruik van inbreng van onder meer leerlingen, ouders, ouders van toekomstige leerlingen, vertegenwoordigers uit het basisonderwijs en van de samenleving. We ontwerpen twee onderscheidende, moderne scholen waarin het beste uit de huidige drie scholen terugkomt.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.