Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent natuurkunde (1e of 2e graad)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
30 oktober 2020
Eind Datum
29 november 2020
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
11-14 lessen
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
afhankelijk van ervaring
Organisatie
Mendel College
Website

Mendel College uit Haarlem zoekt een docent natuurkunde (1e of 2e graad) per z.s.m.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en betrokken docent natuurkunde om ons team te versterken. Het betreft een functie van circa 0.5 fte.

De vacature bestaat voornamelijk uit lessen natuurkunde in de bovenbouw havo en vwo. Daarnaast geef je ook scheikunde aan een klas 4 havo. Je weet de lesstof goed over te brengen en begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Je hebt een passie voor het onderwijs, een verbondenheid  met de leeftijdsgroep en bent uiteraard in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Docenten/studenten die binnen afzienbare tijd hun bevoegdheid behalen, worden tevens uitgenodigd te solliciteren.

De lessen zijn ingeroosterd op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Het Mendelcollege is een interconfessionele (rk/pc) school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en Engelstalig gymnasium/atheneum (tweetalig onderwijs). In deze school leren en leven bijna 1800 leerlingen en 200 medewerkers. Ons ruime en goed voorziene gebouw is gelegen in Haarlem-Noord, bij station Bloemendaal en het Pim Muliersportpark. De Mendeltuin vormt het hart van onze school.

De school is gesticht in 1953 door de paters Augustijnen. Al meer dan vijftig jaar lang vervullen generaties Mendeliers hun taak: veel en goed leren, in onderlinge verbondenheid. Mensen leren van elkaar en daardoor groeien we en ontwikkelen we ons tot mede-mensen die elkaar in de schooldag ontmoeten. Onze medewerkers en de ouders van de leerlingen delen hierin.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.