Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent natuurkunde 2e graads met affiniteit voor wiskunde
Functie naam
Technologie
Toegevoegd op
16 april 2019
Eind Datum
15 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Vakcollege Rijnmond
Website

Haal jij energie uit het inspirerend overbrengen van jouw liefde voor natuurkunde? Wil jij je leerlingen ook een glimlach bezorgen als je ze vertelt over zwaartekracht, windenergie of magnetisme? Jezelf daarnaast ook als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons; een school waar modern praktijkgericht onderwijs centraal staat. Een vmbo-school voor doeners en denkers!

Over ons
Jouw uitdaging
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege waarbij je niet terugschrikt voor nieuwe methodes, oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. 
 
Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit twee andere collega’s die de lessen, natuur & techniek in de onderbouw en natuurkunde in klas 3 en 4 verzorgen. De lessen van klas 1 en 2 zijn grotendeels zelf ontwikkeld. Voor de lessen in de bovenbouw gebruiken we de methode Pulsar.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid een aantal lessen Wiskunde te verzorgen.
 
Onze school
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 650 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige
omgeving.
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit
het Protestant Christelijk perspectief.

Over jou
Jij bent
Je hebt een 2e graads bevoegdheid natuurkunde met affiniteit voor wiskunde. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je hebt een hart voor leerlingen die met name praktijkgericht zijn, waarbij je nieuwe onderwijsmethoden niet naast je
neerlegt en de uitdaging van ‘vakwerk’ aandurft.

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke, high tech uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:

  • Een welkomstpremie van € 6.000[1] (na gebleken geschiktheid)
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • Salaris conform cao VO in schaal LB/LC en een eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars

[1] De welkomstpremie is naar rato van de betrekkingsomvang en conform de interne regels

Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 700 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief. .

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.