Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent natuurkunde 2e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
28 november 2018
Eind Datum
28 december 2018
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk
Aanvang functie
11 februari 2019
Loon indicatie
n.o.t.k.
Organisatie
Pieter Groen
Website

(startend) docent natuurkunde 2e graads
Wil jij jouw kennis over je vak overbrengen op onze leerlingen? Ze vertellen waarom het licht aan gaat als de schakelaar om gaat en waarom je niet uit je stoel valt als je ondersteboven in de achtbaan zit? Kan jij leerlingen uitdagen om kennis te verzamelen zodat ze dit kunnen toepassen op vraagstukken in de wereld om ons heen? En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

Over ons
Jouw uitdaging

Ben jij een enthousiaste, 2e graads bevoegd docent natuurkunde of in opleiding daarvoor? Dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les aan de onderbouw op havo en vwo. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze
naar goede resultaten te brengen. Je wilt een onderdeel zijn van de ontwikkelgroep die zich bezig houdt met vernieuwing van ons beta-onderwijs waarbij gericht wordt op samenhang en samenwerking tussen de exacte vakken.

Jouw team

Je bent lid van de sectie natuurkunde die uit 4 docenten bestaat. Naast het werken met een vaste methode, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek en het digitaliseren van eigen onderwijsmateriaal.
 
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in
het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.
 

 Over jou
Jij bent

Studerend in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid natuurkunde. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling,
zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan. Ervaring met TTO is een pré. 
 

Wij bieden jou

Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:

  • Een welkomstpremie van € 6.000 / € 10.000[1] bij in dienst treding en na gebleken geschiktheid.
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid of een tto aanvulling 
  • salaris conform cao VO
  • 13e maand
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars

Onze school

Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. 
Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra’s Pieter Groen Academy (wetenschap), musicalklas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling
in combinatie met de modernste technologie.  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het
Protestant Christelijk perspectief.

[1] De welkomstpremie is naar rato van de betrekkingsomvang en conform de interne regels
 
 

Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1100 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.