Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent natuurkunde eerstegraads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
8 september 2020
Eind Datum
8 oktober 2020
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4-0,5 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
per 15 oktober
Loon indicatie
in overleg
Organisatie
Gymnasium Haganum
Website

Wij hebben 6 vaste uren en tijdelijk een aantal uren extra wegens kolfverlof

Voor de sectie natuurkunde die momenteel bestaat uit twee collega’s, zoeken wij een enthousiaste, creatieve en vakinhoudelijk goede docent. Veel van onze leerlingen dagen op cognitief gebied de docent uit, maar er zijn er ook die het vak natuurkunde best
een uitdaging vinden. Goed kunnen differentieren behoort dus tot het repertoire van de docent, maar nog belangrijker is dat de docent geinteresseerd is in de leerlingen en hun vertrouwen geeft in het leerproces.
De nieuwe collega krijgt een goede begeleiding van de TOA’s en de schoolopleider, maar moet zelfstandig kunnen werken binnen de sectie.

Het Gymnasium Haganum is een openbaar categoraal gymnasium met een kleine 800 leerlingen en 70 medewerkers. De school, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1394, is gehuisvest in een neo-renaissancistisch gebouw aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het gebouw dateert uit 1907, is rijksmonument en ademt een bijzondere sfeer.

Wij zien een gymnasiumopleiding als een vwo-plus-opleiding, waarmee bedoeld wordt dat wij de leerling in alle vakken meer willen bieden dan voor het behalen van het diploma noodzakelijk is. Dat extra aanbod is terug te vinden in de lessen en in de activiteiten daarbuiten. Aan cultuur wordt hierbij veel aandacht besteed.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich intellectueel, sociaal en creatief ontplooien en zelf verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces. Onze leerlingen en collega's hebben een grote variatie in kwaliteiten, meningen, levensbeschouwing, uiterlijk en gedrag. Respect voor elkaar en erkenning van gelijkwaardigheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten die de sfeer bepalen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.