Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent natuurkunde (zwangerschapsvervanging)
Dienstverband
Toegevoegd op
30 september 2020
Eind Datum
30 november 2020
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,44
Plaats
Hoogvliet
Aanvang functie
25-01-2021
Loon indicatie
Nader te bepalen
Organisatie
Einstein Lyceum
Website

Vervanging docent Natuurkunde (2e graads)

Docent natuurkunde (zwangerschapsvervanging)

Wij zoeken een enthousiaste, vakkundige en bevoegde teamplayer die het team van het Einstein Lyceum in Hoogvliet komt versterken.
De vacature bestaat uit:
0,44 fte

De voorkeur gaat uit naar een 2e graads docent.

Ingangsdatum: 25 januari 2021 t/m 1 juni 2021

Nadere informatie en solliciteren:
Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en cirriculum vitae kunt u via
Meesterbaan
plaatsen.
 
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de directeur van de school, mw. D. Wuisman, dwuisman@einsteinlyceum.nl

Het Einstein Lyceum is een openbare scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium in Hoogvliet (Rotterdam). Met het metrostation Zalmplaat naast de deur is onze school goed bereikbaar. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is te zien aan de resultaten die onze leerlingen halen en aan het team dat zich iedere dag inzet voor onze leerlingen. De basis is goed, ons leerlingenaantal groeit elk jaar en we werken actief samen met de omliggende basisscholen. We vinden het belangrijk dat we elkaar kennen.

Naast ons reguliere onderwijsprogramma bieden we uitdagende extra's aan in de pijlers World Class, Beeldklas, Sportklas, Muziek & Dans. Het Einstein Lyceum is een kleinschalige school, met ingang van 1 oktober 2020 telt de school ongeveer 840 leerlingen. Het personeel is van alle leeftijden, jong in hart en enthousiast. Samenwerking en intercollegiale consultatie staat centraal.

Het Einstein Lyceum zoekt teamspelers die iets extra's willen bieden voor onze onderzoekende en gemotiveerde leerlingen. Goede begeleiding en scholing staat hier tegenover. Kijk voor meer informatie op de website van de school: www.einsteinlyceum.nl.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.