Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent natuurkunde
Dienstverband
Toegevoegd op
29 mei 2020
Eind Datum
14 juni 2020
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7 - 0,8
Plaats
Ulft/Silvolde
Aanvang functie
met ingang van het schooljaar 2020-2021
Organisatie
Almende College
Website

Almende College uit Ulft/Silvolde zoekt een docent natuurkunde per met ingang van het schooljaar 2020-2021

Werken aan onderwijsvernieuwing in een prachtige, nieuwe omgeving? Dit is jouw kans!

Aankomend schooljaar zal de locatie Wesenthorst samen met de locatie Bluemers het vmbo-onderwijs vormgeven binnen het Almende College. De gezamenlijke locatie wordt ‘Laudis’ genoemd. Laudis betekent compliment en lof. Met complimenten en lof kunnen leerlingen
groeien en daar staat het Almende College voor. In het aankomende schooljaar wordt de oplevering van het nieuwe gebouw in Silvolde verwacht. Voor jou dus een mooie kans om samen met je collega’s het nieuwe vmbo-onderwijs in een nieuw, prachtig gebouw vorm
te geven!

 
Het Almende College is met ingang van schooljaar ’20-’21 op zoek naar
 
een tweedegraads docent natuurkunde (0,7 – 0,8 fte)
 

Wij zoeken een gedreven, enthousiaste docent voor het vak natuurkunde. We zoeken een collega die pedagogisch sterk is en initiatiefrijk. Je kan goed samenwerken en bent goed in staat tot het geven en ontvangen van feedback.
 
 

Wij bieden:

  • een functie op een school met fijne leerlingen en collega’s;
  • ruimte voor eigen initiatieven binnen geplande onderwijsvernieuwing;
  • met collega’s werken aan prachtig en eigentijds (vmbo-)onderwijs;
  • begeleiding tijdens de inwerkperiode;
  • een dienstverband voor één schooljaar met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte.

 
 

De drie locaties van het Almende College – Bluemers en Isala in Silvolde, Wesenthorst in Ulft- hebben ieder een eigen karakter. Samen staan ze voor innovatief onderwijs waarin leerlingen verantwoordelijkheid leren dragen, kunnen en mogen presteren op hun eigen niveau en zich thuis voelen. De school draagt ertoe bij dat de leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfstandige mensen die deel uitmaken van de gemeenschap en aan de ontwikkeling daarvan een belangrijke bijdrage kunnen en willen leveren. Als leerlingen dat nodig hebben krijgen ze persoonlijke ondersteuning of extra uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van talentprogramma’s. Leerlingen leren door te zetten, initiatief te nemen en samen te werken, waarbij de school zorgt voor een inspirerende omgeving en duidelijke grenzen.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.