Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent natuurkunde
Dienstverband
Toegevoegd op
15 maart 2019
Eind Datum
5 april 2019
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8-1,0
Provincie
utrecht
Plaats
Veenendaal
Aanvang functie
01-08-2019
Organisatie
Ichthus College
Website

Ichthus College uit Veenendaal zoekt een docent natuurkunde per 01-08-2019

Zoek je een dynamische baan? Ligt je hart bij het vak natuurkunde? Kun je goed overweg met leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

docent natuurkunde (0,8-1,0 fte)

Functie:
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een docent natuurkunde voor met name de onderbouw van havo en vwo. Het betreft een vacature voor het verzorgen van ongeveer 20-25 lesuren per week.
 

Functie-eisen:
Wij verwachten van jou als nieuwe collega dat je:

  • in het bezit bent van een tweede- of eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor natuurkunde of bezig is met het afronden van de lerarenopleiding eerstegraads natuurkunde;
  • bij voorkeur ruime ervaring hebt met het onderwijs geven in het tweedegraads gebied;
  • beschikt over voldoende competenties, waaronder goed klassenmanagement, samenwerken in teamverband, hanteren van verschillende didactische werkvormen;
  • bereid bent om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs op onze school;
  • bereid bent je blijvend te ontwikkelen.

Inschaling:
Inschaling van de functie vindt plaats conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. 

 

Het Ichthus College staat midden in de samenleving. Eigentijds en met open vizier. Als klankbord voor onze leerlingen om ze te helpen hun keuzes op waarde te schatten.
Binnen onze scholengemeenschap zijn we vooral gericht op de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van onze leerlingen. Voor leerlingen moet op school ‘de nestwarmte’ merkbaar zijn. Maar er is meer.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Daar bedoelen we mee dat de school haar grondslag heeft in de Bijbel en de reformatorische belijdenisgeschriften. De levensbeschouwelijke identiteit is merkbaar in de lessen, in de omgang met elkaar en in de gehele schoolcultuur. De medewerkers willen leven, onderwijzen en vormen vanuit de overtuiging dat Jezus Christus de enige weg ten leven is. In verbondenheid aan Hem willen we als dragers van de identiteit ons werk doen.

Het Ichthus College positioneert zich als een professionele organisatie, waarbinnen goed onderwijs wordt gegeven en ook aandacht is voor meer- en minderbegaafde leerlingen.
Er werken professionals, mensen die verstand hebben van onderwijs, mensen die pedagogisch gevormd zijn. Docenten die met hart en ziel werken met hun kinderen, ze onderwijzen en opvoeden. De totale persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat centraal. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om de hun van God ontvangen gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Het Ichthus College staat voor onderwijs dat gefundeerd is op de Bijbel. We zijn op zoek naar  medewerkers, die van harte achter het christelijk onderwijs staan. Medewerkers, die laten blijken, dat de christelijke identiteit er wel degelijk toe doet.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.