Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Natuurkunde
Dienstverband
Toegevoegd op
20 februari 2020
Eind Datum
20 april 2020
Functie naam
Natuurkunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
14 uur
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Organisatie
NIVVO Den Haag
Website

NIVVO Den Haag uit Den Haag zoekt een Docent Natuurkunde per

Voor een school in Wassenaar zijn wij op zoek naar een Docent Natuurkunde 2e graads. Het gaat om een vacature van 14 lessen.

Ben je onze redder in nood? Klik op solliciteer en ik beloof een kop koffie!

Functie
Wij zoeken een gedreven docent Natuurkunde, die graag op een innovatieve manier lesgeeft. Je zal met name lesgeven aan Havo 4 en VWO 4 klassen. Gewenst voor deze functie is een 1e of 2e graads bevoegdheid. Echter is een vereiste wel de ervaring met de bovenbouw. Het gaat om een tijdelijke functie en per direct starten.

Functie eisen

  • 1e of 2e graads onderwijsbevoegdheid Natuurkunde;
  • Ervaring en affiniteit met onder- en bovenbouw;
  • Uitstekende klassenmanagement vaardigheden en natuurlijk overwicht;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent dynamisch, enthousiast en staat open voor innovatie

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

  • Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden
  • Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer
  • Professionele begeleiding en coaching
  • Vrij tijdens de schoolvakanties
  • Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Inlichtingen
Johan Keimpema
0318 506926

Mevrouw H. el Marzguioui
0651898869 (appen mag ook)

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.