Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nautische Vakken
Toegevoegd op
15 april 2019
Eind Datum
15 juni 2019
Functie naam
Technologie
Niveau
HBO
Plaats
Den Helder
Organisatie
ROC Kop van Noord-Holland
Website

ROC Kop van Noord-Holland uit Den Helder zoekt een Docent Nautische Vakken per

Het Nautisch College (Den Helder), onderdeel van het ROC Kop van Noord-Holland, verzorgt maritieme beroepsopleidingen. Dat doen we met een gedreven team én met ultramoderne faciliteiten.

Met zo’n 350 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, verzorgt het ROC Kop van Noord-Holland (middelbaar) beroepsonderwijs en cursussen & trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke deel van de provincie Noord-Holland. Wij bieden onderwijs
van hoge kwaliteit. Een persoonlijke aanpak is daarbij het uitgangspunt: leerlingen zijn bij ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar een:
Docent Nautische vakken (1 fte, parttime ook bespreekbaar)

Als docent Nautische Vakken verzorg je theorie- en praktijklessen op het gebied van Navigatie, Stabiliteit, Cargo & Control, BVA, brugsimulatie, radar OL/ML, Bridge Resource management en ECDIS. Veel lessen vinden plaats met gebruikmaking vande brugsimulatoren.
Daarnaast speel je een rol bij de stagebegeleiding en bij het ontwikkelen van lesmateriaal. Ook voer je intakegesprekken en neem je deel aan teamvergaderingen. Je werkt in een hecht team van docenten en instructeurs.

Wie zoeken wij
Met plezier enthousiasmeer jij jongeren voor het nautische vak. Je hebt een hbo-opleiding Maritiem Officier of Hogere Zeevaartschool afgerond en beschikt over actuele ervaring als eerste stuurman of kapitein. Als je ervaring hebt met simulatoren dan is dat
een pre. Misschien ben je al in het bezit van een onderwijsbevoegdheid en anders word je de mogelijkheid geboden om de benodigde opleiding te volgen.

Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met meer dan 450 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Samenwerking in plaats van concurrentie
Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Aanleiding voor deze fusie was de realiteit van een versnipperd onderwijsaanbod in relatie tot het in die jaren door de overheid gevoerde bezuinigingsbeleid op het gebied van onderwijs. De onderwijsinfrastructuur in Noord-Holland dreigde aangetast te worden, iets wat alleen kon worden tegengegaan door bundeling van krachten. De vorming van één regionaal opleidingscentrum was het antwoord op deze ontwikkelingen. Op deze manier bleven zoveel mogelijk opleidingstrajecten voor de regio behouden. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.