Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands (0,8-1,000 fte) h/a onderbouw
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
22 november 2018
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1 fte
Plaats
Nijkerk
Aanvang functie
01-12-2018
Loon indicatie
LB
Organisatie
Corlaer College
Website

Docent LB Nederlands voor 12 lessen voor (0,45 fte) in combinatie met MMC (mens, maatschappij en cultuur) voor 14 lessen voor (0,55)

Het Corlaer College is op zoek naar een docent Nederlands (0,8 – 1,000 fte)

Het Corlaer College is een voortgezet onderwijsschool van VMBO-Basis tot en met Atheneum. De school kenmerkt zich door een modern onderwijsconcept, waarin thematisch gewerkt wordt en waar leerlingen zichzelf en hun plaats in de samenleving leren kennen en ontwikkelen.
 Leerlingen wordt geleerd om op vele vlakken het beste van zichzelf bij te dragen aan de samenleving. De uitdaging hierbij is om dit te doen op het niveau dat bij de leerling past.

Het Corlaer College is een scholengemeenschap die een regionale functie is gaan vervullen voor Nijkerks wijde omgeving. Het Corlaer behoort landelijk tot een van de best presterende scholen, alle afdelingen hebben een predicaat Excellente School (zie http://www.corlaer.nl/)

Vanwege het vertrek van een collega is op de havo/atheneum onderbouw een vacature ontstaan voor
Docent LB Nederlands voor 12 lessen voor (0.45 fte) in combinatie met MMC (mens, maatschappij en cultuur) voor 14 lessen voor (0.55 fte).
 

Je beschikt over of komt op afzienbare termijn in het bezit van een adequate lesbevoegdheid. Je bent  bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Bij voorkeur heb je ervaring met het mentorschap. Ervaring in
het ontwikkelen van thematisch onderwijs is een pré.

Wij bieden een uitdagende functie in een mensgerichte school met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je gaat werken in een goede werksfeer en een hecht, enthousiast team. Op de functie is de CAO-VO van toepassing. De functie is ingeschaald in LB.
Inschaling binnen de schaal is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.