Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Nederlands 1,0 fte locatie Insula Leerpark
Functie naam
Nederlands
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
1 december 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0000
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Dordrecht
Organisatie
Insula College locatie Leerpark
Website

Insula College locatie Leerpark uit Dordrecht zoekt een docent Nederlands 1,0 fte locatie Insula Leerpark per

U beschikt over een tweedegraads bevoegdheid, of heeft hierop uitzicht op korte termijn. Draagt u actief bij aan de verdere ontwikkeling van het beste onderwijs voor onze leerlingen? Werkt u continu aan uw eigen professionalisering, alsmede aan die van het docententeam?

Dan nodigen wij u van harte uit te reageren op deze vacature.

Op de locatie Leerpark geven we les op vmbo niveau aan ongeveer 400 leerlingen. Met ons betrokken team zetten we ons dagelijks in om iedere leerling optimaal te begeleiden bij het verder ontwikkelen van zijn of haar talenten. Zowel op het gebied van hoofd (kennis), hart (passie) en handen (praktijkgericht). We kennen al onze leerlingen en bieden hen veel persoonlijke aandacht.

Het Insula College is een christelijke scholengemeenschap in Dordrecht met ruim 2500 leerlingen. Verdeeld over drie locaties wordt er onderwijs gegeven op vmbo-, havo-, atheneum- en gymnasiumniveau. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zetten zich iedere dag volledig in voor onze leerlingen. In informele en ambitieuze teams werken onze medewerkers aan het beste onderwijs! Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op onze website www.insulacollege.nl

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.