Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands 1e/2e graad
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
1 juli 2020
Eind Datum
18 augustus 2020
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.5-0.8 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Zaandam
Aanvang functie
1-8-2020
Organisatie
Blaise Pascal College
Website

De vacature zal in de loop van het schooljaar in omvang fluctueren. De start is een baan van ca 0.5-0.8 fte.

Wij zoeken  een enthousiast en (voorkeur bij)  bevoegd collega Nederlands 1e graad of 2e graad.

In eerste instantie een zwangerschapsverlofvervanging van een collega en door een vertrekkende collegazoeken wij naar die enthousiaste teamplayer, met bij voorkeur al enige ervaring in ook de bovenbouw van havo en vwo. Er zijn heel waarschijnlijk ook na het
zwangerschapsverlof lesuren die blijven tot minimaal het einde van het schooljaar. We zoeken dus de collega die (wellicht op termijn) ook wil bijdragen aan de (verdere) ontwikkeling van taalbeleid in onze school.
De collega die graag (in teamverband) wil meedenken en  meewerken om de "Internationalisering"  op onze school verder vorm te geven en die leerlingen nieuwsgierig wil maken en uitdagen.
De collega die "kwaliteit" hoog in het vaandel heeft en ook in staat is te reflecteren.
 

Vanwege het niveau van de lessen (ook  bovenbouw havo en vwo) gaat de
voorkeur vooral uit naar een 1e grader
of studerende hier voor.

Het Blaise Pascal College is een ambitieuze, bruisende school voor havo, vwo, tto en gymnasium in Zaandam. Op het Blaise Pascal College volgen in totaal ca. 940 leerlingen onderwijs. De school staat bekend om het fijne leer- en leefklimaat; de betrokkenheid van de medewerkers bij de leerlingen en bij elkaar is voelbaar. Lastige en gevoelige onderwerpen worden niet geschuwd, maar op een respectvolle manier besproken. Daarin is de interconfessionele grondslag van de school  herkenbaar.
Het Blaise Pascal College daagt leerlingen uit om van hun schooltijd de mooiste tijd van hun leven te maken. Zo kunnen ze deelnemen aan tweetalig onderwijs vwo. Onze school is gecertificeerd door het Global Citizen Network voor onze aanpak 'internationaal'. Leerlingen kunnen bij ons een junior- en senior certificaat behalen. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan onze VECON business school. Er zijn daarbuiten andere extra's, zoals de mogelijkheid om certificaten voor de moderne vreemde talen te behalen; ook is er ruime aandacht voor cultuur. Ons onderwijs vindt regelmatig buiten de schoolmuren plaats.
Het afwisselende, kwalitatief sterke onderwijsaanbod maakt dat onze leerlingen gemotiveerd, maatschappelijk geëngageerd en uitstekend toegerust zijn voor het vervolgonderwijs. De school heeft vanwege de goede opbrengsten een ‘basisarrangement’ van Inspectie. 
Het Blaise Pascal College is een school waar je als leerling vol vertrouwen naartoe gaat en waar de medewerkers met veel passie werken.
 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.