Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands 1e gr
Dienstverband
Toegevoegd op
19 november 2020
Eind Datum
30 november 2020
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5000 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Schagen
Loon indicatie
LB
Organisatie
Regius College Schagen
Website

Regius College Schagen uit Schagen zoekt een Docent Nederlands 1e gr per

Voor de locatie Wilhelminalaan (havo/vwo) zijn wij op zoek naar een docent Nederlands.
Voor deze functie ben je bevoegd voor het vak Nederlands, bij voorkeur 1e graads. Ben je bijna afgestudeerd? Ook dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren. De lessen worden voornamelijk gegeven aan leerlingen 4havo en 4vwo. Daarnaast geef je ook
les aan leerlingen van 2@ccent. Klik hier voor meer informatie over
@ccent
.
 

Functie
Het betreft een overeenkomst voor bepaalde tijd voor 0,5000 fte (circa 12 lessen) op dinsdag, woensdag en donderdag. De aanstelling is in eerste instantie tot en met 31 juli 2021. Een verlenging van het dienstverband behoort tot de mogelijkheden afhankelijk
van het functioneren en voldoende formatie voor het komend schooljaar.
 

 Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4301,- bij een fulltime aanstelling (Schaal LB, CAO-VO).
Op termijn is het mogelijk om door te groeien naar een LC/LD functie. Ingangsdatum van de functie is zo spoedig mogelijk.

Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.