Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands 1e gr
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 oktober 2019
Eind Datum
28 oktober 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 1,0 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Schagen
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
LB
Organisatie
Regius College Schagen
Website

Regius College Schagen uit Schagen zoekt een Docent Nederlands 1e gr per zsm

Voor de locatie Wilhelminalaan (Havo/Vwo) zijn wij op zoek naar een docent Nederlands in verband met ziekte- en zwangerschapsverlof.
 

Voor deze functie beschik je over een 1e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands (bijna afgestudeerde kandidaten worden ook uitgenodigd om te solliciteren). Op de locatie Wilhelminalaan geef je les aan de leerlingen van havo/vwo; voornamelijk in de
bovenbouw. 
 

Het betreft een tijdelijke vacature tussen de 0,6000 en 1,000 fte. Ingangsdatum van deze functie is zo spoedig mogelijk. 
In principe betreft het een functie in schaal LB. Kandidaten met wensen over een andere inschaling worden uitgenodigd om met ons hierover in gesprek te gaan.

Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.