Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands 1e graads
Dienstverband
Toegevoegd op
26 mei 2020
Eind Datum
10 juni 2020
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Loon indicatie
Marktconform
Organisatie
Thorbecke Scholengemeenschap, locatie mavo-havo-at
Website

Thorbecke Scholengemeenschap, locatie mavo-havo-at uit Zwolle zoekt een Docent Nederlands 1e graads per

Vanwege het vertrek van een van onze collega’s zijn wij voor komend schooljaar op zoek naar een docent Nederlands eerstegraads. De lessen worden verzorgd aan de klassen 4 en 5 havo, 5 en 6 atheneum en tevens neem je deel aan het mentoraat 5 atheneum. Ben
je in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid en interesse om bij ons te komen werken? Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV!

Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) verzorgt openbaar onderwijs in de sectoren primair-, speciaal- en voortgezet onderwijs. Stichting OOZ bestaat uit verschillende onderwijsinstellingen en een Stafbureau. De Thorbecke Scholengemeenschap (TSG) is onderdeel van OOZ.

De TSG is een openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De TSG is een bloeiende school en heeft het onderwijsaanbod verdeeld over twee locaties (praktijkonderwijs/VMBO en MH/HA). De TSG wil een school zijn die het beste in de leerlingen en medewerkers naar boven haalt. We bieden leerlingen volop mogelijkheden om hun talenten en interesses te ontwikkelen. Dit draagt bij tot leren met profijt en plezier. We stimuleren en prikkelen medewerkers dan ook om actief te werken aan vormen van onderwijs gericht op de ontwikkeling van deze talenten en interesses.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.