Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands 1e graads
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
9 april 2019
Eind Datum
9 mei 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
Per 1 augustus
Organisatie
Zuider Gymnasium
Website

Zuider Gymnasium uit Rotterdam zoekt een Docent Nederlands 1e graads per Per 1 augustus

Het Zuider Gymnasium, het zelfstandige gymnasium in Rotterdam-Zuid, is een vernieuwende school, waar men niet alleen zegt gepersonaliseerd onderwijs te bieden, maar dit ook daadwerkelijk doet. Onze leerlingen, docenten en ouders gaan open met elkaar om.
Onze docenten bekijken samen met leerlingen wat hen motiveert en wat hun talenten zijn. Zo volgt iedereen een persoonlijk onderwijsprogramma om het beste uit zichzelf te halen.

Gedifferentieerd lesgeven en vakoverstijgende samenwerking zijn dan ook kernbegrippen in ons onderwijs. Ook zetten we onderzoekend leren en ICT in en besteden we veel aandacht aan studievaardigheden. Onze docenten bezoeken ook elkaars lessen en overleggen met
elkaar over het onderwijs aan getalenteerde leerlingen. We zijn een Begaafdheidsprofielschool en vervullen een regiofunctie in het aanbieden van onderwijs aan slimme kinderen.

Docent Nederlands – 1,0 fte
Het Zuider Gymnasium zoekt per 1 augustus een eerstegraads docent Nederlands voor 1,0 fte. Op het Zuider Gymnasium worden persoonlijke leerroutes geboden. Ervaring met gedifferentieerd werken is daarom gewenst.    

Het Zuider Gymnasium, het zelfstandige gymnasium in Rotterdam-Zuid, is een vernieuwende school, waar men niet alleen zegt gepersonaliseerd onderwijs te bieden, maar dit ook daadwerkelijk doet. Onze leerlingen, docenten en ouders gaan open met elkaar om. Onze docenten bekijken samen met leerlingen wat hen motiveert en wat hun talenten zijn. Zo volgt iedereen een persoonlijk onderwijsprogramma om het beste uit zichzelf te halen. Gedifferentieerd lesgeven en vakoverstijgende samenwerking zijn dan ook kernbegrippen in ons onderwijs. Ook zetten we onderzoekend leren en ICT in en besteden we veel aandacht aan studievaardigheden. Onze docenten bezoeken ook elkaars lessen en overleggen met elkaar over het onderwijs aan getalenteerde leerlingen. We zijn een Begaafdheidsprofielschool en vervullen een regiofunctie in het aanbieden van onderwijs aan slimme kinderen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.