Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands 2de graad, vervanging
Functie naam
Nederlands
Toegevoegd op
18 april 2019
Eind Datum
5 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
limburg
Plaats
Venlo
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
max. LB
Organisatie
College Den Hulster
Website

Ter vervanging van ziekte

Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands 2e graad met ingang van 1 augustus 2019. De werkzaamheden zullen plaatsvinden binnen de afdeling vmbo.
Het betreft een vervanging wegens ziekte.
Onze kandidaat is een teamplayer, is flexibel en gaat efficiënt om met zijn tijd. Je hebt ervaring met onderwijsvernieuwing en gepersonaliseerd leren.

Inschaling van de functie vindt plaats in LB, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

College Den Hulster
Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.