Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Nederlands 2de graads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
26 juni 2020
Eind Datum
7 juli 2020
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 fte
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Breda
Loon indicatie
LB
Organisatie
Newmancollege
Website

Newmancollege uit Breda zoekt een docent Nederlands 2de graads per

Helaas is er geen goede match gekomen uit de afgesloten sollicitatieprocedure. Wij zetten onze zoektocht naar een enthousiaste collega dan ook onmiddellijk voort. Ergens in Nederland is er iemand op zoek naar een nieuwe uitdaging op een school met mogelijkheden
tot ontwikkeling en groei. Wij zijn die school waar jij naar op zoek bent. De sectie Nederlands bestaat uit 7 dames die samen verantwoordelijk zijn voor de verdeling van de lessen. De collega waar wij naar op zoek zijn zal hoofdzakelijk les gaan geven aan
de mavo leerlingen. 

Wij zoeken een docent met een 2de graads bevoegdheid. Ervaring en affiniteit met de mavo leerlingen is zeker een toegevoegde waarde. 

CAO-VO

Het Newmancollege is een school die op allerlei gebied veel oog heeft voor de leerling. Het Newman staat bekend als een open en hartelijke school die goed is in onderwijs én begeleiding, met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Dat zien wij terug in het aanbod onder én na schooltijd.
Met de start van ons technasium en het Bèta Challenge Programma gingen er heel veel deuren open voor leerlingen met interesse in bèta-vakken. De technasiumafdeling op het Newmancollege is uniek voor Breda en omgeving. Havo en vwo-leerlingen met belangstelling voor techniek en vormgeving volgen het vak Onderzoek en Ontwerpen en werken in projecten aan realistische opdrachten aangeleverd door het bedrijfsleven en door instellingen. Voor de mavoleerlingen is er het Bèta Challenge Programma. 
Verder heeft het Newmancollege een eigentijds vak Design & Multimedia. Het vak D&M is een aantrekkelijke combinatie van muziek, tekenen en informatiekunde. D&M biedt de leerlingen de mogelijkheid hun creativiteit te ontwikkelen.
Omdat kinderen van nature leergierig zijn, richten wij het onderwijs zo in dat het uitdagend en interessant is. Docenten hebben een stimulerende rol en geven hun leerlingen de ruimte om te groeien naar zelfstandigheid en naar verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces. Wij bieden een energieke, aantrekkelijke en veilige omgeving met een sterk pedagogisch klimaat. Dat vinden wij essentieel voor het goed functioneren van zowel leerlingen als personeel.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.