Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands, 2e graad
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 juli 2019
Eind Datum
21 augustus 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8000
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Heerhugowaard
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Organisatie
Trinitas College
Website

Trinitas College uit Heerhugowaard zoekt een Docent Nederlands, 2e graad per zo spoedig mogelijk

Ben jij de docent Nederlands die onze bovenbouw leerlingen van het VMBO (BL) op betrokken wijze kennis van Nederlands bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Functie: Docent Nederlands, 2e graad
School en locatie: Trinitas College, Johannes Bosco
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Soort dienstverband: regulier, tijdelijk met uitzicht op vast 

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Nederlands op 2e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak.

Ons aanbod
Het betreft een parttime functie van: 
– 20 uur BL bovenbouw 

Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.

Het Trinitas College is een brede r.k. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en lwoo. De school telt ca. 3400 leerlingen en 380 medewerkers. Behalve uit Heerhugowaard komen veel leerlingen uit andere plaatsen uit de regio.

Sinds 2006 is het Trinitas College gevestigd in twee fraaie nieuwbouwpanden, waar binnen het onderwijs kleinschalig is georganiseerd. De locatie Han Fortmann herbergt de sector havo-vwo, de locatie Johannes Bosco het vmbo. Ons onderwijs is erop gericht leerlingen in een prettige en veilige omgeving uitdagend en inspirerend onderwijs te bieden waarin hun talenten tot ontwikkeling komen. We ondersteunen hen om prima prestaties te leveren. Er zijn veel acitviteiten binnen en buiten de lessen. De school scoort hoog in kwaliteitsonderzoeken.

De medewerkers kunnen rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega's worden uitgebreid begeleid.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.