Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands (2e graads) – ziektevervanging
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
10 september 2019
Eind Datum
17 september 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca. 0,5-0,6
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Aanvang functie
Direct
Loon indicatie
CAO VO
Organisatie
Helen Parkhurst
Website

Helen Parkhurst uit Almere zoekt een Docent Nederlands (2e graads) – ziektevervanging per Direct

De Almeerse Scholen Groep is voor Daltonschool Helen Parkhurst met ingang van schooljaar 2019-20 op zoek naar een:

Docent Nederlands, 2e graads bevoegd (ziektevervanging)
Wtf ca. 0,5-0,6 fte in ons Technasium en de mavo afdeling (incl. 1 mavo examenklas).
Momenteel staan de lessen in het rooster ingepland op de dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Wij zoeken:
Docenten met een passie voor Nederlands, die met veel plezier willen werken met mondige leerlingen tussen 12 en 18 jaar.
 

Wij vragen:

  • Een relevante opleiding en bevoegdheid
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring
  • Initiatief
  • Flexibiliteit
  • Goed kunnen samenwerken
  • Veranderingsbereidheid
  • Structureren.

Wij bieden:

  • Een prettige werkomgeving in een professionele organisatie
  • Inschaling volgens CAO VO.

 

Helen Parkhurst
Helen Parkhurst is de openbare school voor voortgezet daltononderwijs in Almere. Een school waar leerlingen een diploma kunnen halen voor mavo, havo en vwo en zich kunnen ontwikkelen tot verantwoordelijke jonge mensen.
 
Leerlingen verdienen een onvergetelijke en leerzame schooltijd. Daarom bieden we hen ruimte voor eigen initiatief, voor het doen van onderzoek, voor leren op heel verschillende manieren. Daar horen medewerkers bij die openstaan voor ideeën en bereid zijn om zich blijvend te ontwikkelen. Leren van elkaar, leren met elkaar, in een veilig klimaat. Met ruimte voor eigen keuzes en talentontwikkeling.
 
Daltonschool Helen Parkhurst is in 1998 gestart en telt ruim 2.100 leerlingen. De school valt bestuurlijk onder de Almeerse Scholen Groep. Op Helen Parkhurst gaat speciale aandacht uit naar bèta-onderwijs, ict en milieu-educatie. Wij zijn officieel technasium voor havo en vwo. Naast reguliere en technasium-klassen zijn er bèta mavo-klassen. Onze school heeft de Groene Vlag, een in Europa erkende onderscheiding voor duurzaamheid. Als Topsport Talent School begeleiden we jaarlijks ook circa vijftig topsportleerlingen.
 
Elke afdeling heeft een eigen afdelingsleider en een vaste groep docenten. Iedere docent is tevens mentor. Teamvergaderingen en sectievergaderingen vinden tweewekelijks plaats. De docenten van de vaksecties overleggen regelmatig. De afdelingen zijn zoveel mogelijk ingedeeld naar schoolniveau en richting met een onderscheid tussen boven- en onderbouw.
 
Helen Parkhurst is één van de Almeerse Academische Opleidingsscholen. We begeleiden studenten van lerarenopleidingen van diverse hogescholen en de Universiteit van Amsterdam.
 
Wil jij een bijdrage leveren aan de opleiding van jongeren? Heb jij plezier in het werken met mondige leerlingen tussen 12 en 18 jaar?  Ben je flexibel, geduldig en in staat om naar jezelf te kijken? Misschien word jij dan onze nieuwe collega!
 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.