Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands als tweede taal (NT2)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
30 november 2018
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 0,4
Plaats
Raalte
Aanvang functie
06-11-2018
Loon indicatie
LB
Organisatie
Carmel College Salland
Website

Carmel College Salland uit Raalte zoekt een Docent Nederlands als tweede taal (NT2) per 06-11-2018

Ben jij een (ervaren) docent Nederlands als tweede taal (NT2)? Heb jij affiniteit met anderstalige leerlingen in heterogene klassen en vind jij het belangrijk dat deze leerlingen de Nederlandse taal goed leren beheersen? Ben je per direct beschikbaar voor een parttime baan? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden
In deze baan kun je echt iets betekenen voor de toekomst van jonge mensen! Je helpt onze anderstalige leerlingen in de heterogene taalklas op weg naar het reguliere onderwijs. Jouw leerlingen lopen al gedeeltelijk mee in de reguliere lessen, maar jij zorgt in de taalklas voor het verbeteren van hun taalniveau. De nadruk ligt op het aanleren van de Nederlandse taal: het leren lezen, schrijven en goed spreken in het Nederlands. het is belangrijk dat je je lessen zo goed mogelijk afstemt op de individuele leerling.

Jouw profiel
Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt een relevante onderwijsbevoegdheid: een Pabo-opleiding of een 2e graads. Een gevolgde aanvullende opleiding NT2 is een pre. Je bent in staat de beginsituatie van individuele leerlingen in te schatten en je onderwijsplanning hierop af te stemmen. Ook ben je in staat je taalgebruik aan te passen aan de behoeften van leerlingen op verschillende niveaus. Daarnaast heb je voldoende kennis en vaardigheid op het gebied van vakinhoud en didactiek om een krachtige leeromgeving tot stand te brengen. Uiteraard heb je affiniteit met anderstalige leerlingen/nieuwkomers in de leeftijd van 11-16 jaar die de taal matig beheersen.

Jouw werkplek
Je komt in een prettig klein team van 18 collega’s. De sfeer binnen ons team kenmerkt zich door het bundelen van krachten om samen het beste uit onze leerlingen te halen. We zijn trots op de leerlingen en op de (onze) school en zoeken een collega die een aanvulling kan en wil zijn binnen ons team.

Op de locatie Florens Radewijnstraat is het vmbo gevestigd. Het praktijkonderwijs is hier onderdeel van. Het praktijkonderwijs kenmerkt zich door een breed aanbod van theorie- en praktijkvakken in de onderbouw. 
Doelstelling van de school is leerlingen te kwalificeren voor de arbeidsmarkt of door te laten stromen naar een vervolgopleiding. We vinden het heel belangrijk om vanaf de basis te werken aan veiligheid en vertrouwen.

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.700 leerlingen, en (ruim) 300 medewerkers. Onze school staat midden in de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Met onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. 
 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,4 fte, tijdelijk vanwege ziektevervanging voor nog onbekende duur. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 
 

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer T. Raats
Functie: Teamleider 
Telefoon: 0572 – 34 85 01
 

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.