Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands en Engels
Toegevoegd op
9 oktober 2019
Eind Datum
27 oktober 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Tobiasschool
Website

Tobiasschool uit Amsterdam zoekt een Docent Nederlands en Engels per z.s.m.

Breed inzetbaar, creatief en betrokken? Voor onze kleine vrijeschool zijn wij voor dit schooljaar voor vervanging per direct op zoek naar een docent Nederlands en Engels voor de onderbouw. Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag.
 
Wat ga je doen?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands en Engels. Je houd rekening met de kenmerken van de doelgroep wanneer je ze succesvol (breed) naar het eindexamen begeleidt.
 
De Tobiasschool kent periode-onderwijs. Dit houdt in dat er gedurende drie weken elke ochtend door één docent een bepaald onderwerp/thema wordt behandeld. O.a. om deze reden ben je bereid en in staat om in andere vakken les te geven.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 
 
We vragen een open, humorvolle, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?

  • Bij voorkeur Pabo aangevuld met een 2e graad bevoegdheid;
  • Ervaring met de doelgroep;
  • Affiniteit met het Vrijeschool onderwijs;
  • Flexibiliteit m.b.t. brede inzetbaarheid;
  • Creativiteit.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid
docentenprofiel
en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op
www.werkenbijhetvova.nl
.
Toch nog vragen? Neem contact op met Frank Bronkhorst, directeur, telefoonnummer: 020 – 579 72 95.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 27 oktober 2019
indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl o.v.v. het vacaturenummer
19/20 – 079.
 
Klik
hier om direct online te solliciteren
.
 

De Tobiasschool is een kleine vrijeschool met ongeveer 180 leerlingen, gehuisvest in een prachtig vernieuwd gebouw aan de Rietwijkerstraat. De school geeft extra begeleiding aan leerlingen met een lwoo-indicatie in kleine groepen van maximaal 16 leerlingen. Iedereen kent elkaar. Dat geeft een veilig gevoel en een prettige sfeer.
 
Op de Tobiasschool krijgen leerlingen periode-onderwijs waarbij één vak gedurende drie weken aan bod komt. Naast theorievakken krijgen leerlingen op een vrijeschool praktijkgerichte vakken en kunstzinnige vorming. Niet de kennis, maar de eigen ontwikkeling van de leerling staat centraal.
 
De Tobiasschool maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties in Amsterdam en telt in totaal ongeveer 3250 leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.