Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands en ICT
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
22 november 2018
Eind Datum
20 december 2018
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,8
Provincie
drenthe
Plaats
Emmen
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
LB
Organisatie
Carmelcollege Emmen
Website

Carmelcollege Emmen uit Emmen zoekt een Docent Nederlands en ICT per per direct

Ben jij een tweedegraads docent Nederlands met kennis van ICT en ben je beschikbaar voor een baan in Emmen? Past lesgeven in de bovenbouw van het vmbo goed bij jou? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands en ‘Dubbelklik’ aan leerlingen in klas 3 en 4 van het vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Wij werken als school met de methode ‘Dubbelklik’, die leerlingen wegwijs maakt in diverse ICT-programma’s maar ze ook kennis en vaardigheden
biedt. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands. Een starter is ook van harte welkom om te solliciteren. Enige kennis van ICT is een pre.

Jouw werkplek
Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (tto) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (LOOT) en sportklassen voor
leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.900 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 180 mensen in dienst. Differentiatie is een van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.
Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte
voor nieuwe ideeën.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,6 – 0,8 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. We vinden het fijn als je zo spoedig mogelijk kunt beginnen.
Bij deze baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevr. G. Hazelaar
Functie: Teamleider vmbo bovenbouw
Telefoon: 0591 – 622 870

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf. Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.