Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands en Rekenen
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
8 december 2018
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
1-01-2019 (in overle
Loon indicatie
LB
Organisatie
Vakcollege Zuidrand
Website

Het verzorgen van lessen Taal op niveau en Rekenen op niveau

Het Vak College Zuidrand verzorgt in alle leerjaren lessen Taal en Rekenen op niveau.
De lessen staan gepland op dinsdag, woensdag en donderdag. Hierover kan worden gesproken zodat de lessen kunnen passen in de agenda van een kandidaat.

Het Vak College Zuidrand is een school in ontwikkeling. Dit is een werkomgeving waarin van iedereen verwacht wordt dat alle zeilen worden bij gezet. Een werkomgeving waar iedereen er toe doet en waarin iedereen de kans krijgt inhoud en methode te ontwikkelen.
Wij werken met een klein team van zeer betrokken mensen. De lessen Taal en Rekenen on niveau worden ontwikkeld in samenwerking met collegae van een zusterschool binnen ons bestuur.
Ben je enthousiast, wil je bouwen aan goed onderwijs en kun je tegen een stootje neem dan contact op!
 

volgens CAO

De stichting LMC Voortgezet Onderwijs voert het bevoegd gezag over 24 scholen voor voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken. In kleinschalige en veilige leeromgevingen bieden we onderwijs dat aansluit op het ontwikkelingsniveau van de leerlingen, varierend van gymnasium tot praktijkonderwijs. Zorgzaamheid en schoolklimaat zijn daarbij even belangrijk als leerprestaties. De individuele capaciteiten van de leerlingen en hun veelzijdigheid staan centraal. LMC wil deze talenten verhelderen en verzilveren. LMC streeft naar het allerhoogste leerrendement dat bereikbaar is voor de individuele leerling, onder het motto: er uit halen wat er in zit. Bij LMC werken ca. 1.000 medewerkers die lessen verzorgen en ondersteuning bieden aan 8.000 leerlingen. LMC Rotterdam is daarmee een van de grotere onderwijswerkgevers in de regio.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.