Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands (gepersonaliseerd onderwijs)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
20 november 2018
Eind Datum
20 december 2018
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 - 0,6fte
Provincie
utrecht
Plaats
Mijdrecht
Aanvang functie
zo snel mogelijk
Loon indicatie
LB
Organisatie
VeenLanden College
Website

VeenLanden College uit Mijdrecht zoekt een Docent Nederlands (gepersonaliseerd onderwijs) per zo snel mogelijk

Het VeenLanden college is een aantrekkelijke school voor voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) met twee vestigingen in Mijdrecht en Vinkeveen. De leerlingen komen vooral uit de gemeente De Ronde Venen en Abcoude, maar ook uit omliggende plaatsen zoals
Uithoorn, Nieuwveen, Nieuwkoop, Noorden, Kockengen, Baambrugge en Loenen. Voor docenten is de school goed bereikbaar met de auto of de fiets, maar ook met het openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Utrecht of Woerden. 

Het VeenLanden College is een opleidingsschool voor stagiaires en startende docenten. Als u bij ons komt werken, dan krijgt u het eerste schooljaar een persoonlijke coach. Een coach die u wegwijs maakt in de school. U maakt verder deel uit van een intervisiegroep
met nieuwe docenten.

De tijdelijke vacature Nederlands is op de locatie Vinkeveen. Op de locatie Vinkeveen volgen de leerlingen gepersonaliseerd onderwijs . Bij GO-VLC op locatie Vinkeveen kiest de leerling zelf: leerdoelen, hoe er geleerd wordt en met wie er wordt samengewerkt.
Iedere leerling heeft een persoonlijke coach die helpt bij al die keuzes, bijvoorbeeld of de leerling vakken op mavo-, havo- of atheneumniveau doet. Bij het wekelijkse gesprek worden de afgelopen week en de planning voor de volgende week doorgenomen. Eigen
verantwoordelijkheid is een eigenschap die getraind wordt; de docent heeft hierin een coachende rol. Zo zal de leerling leren om keuzes te maken, zoals bijvoorbeeld voor de stilteruimte kiezen als zijn werk dat nodig maakt.

Wilt u weten welk programma en extra activiteiten onze leerlingen kunnen volgen? Of meer informatie over het gepersonaliseerd lesgeven op de locatie Vinkeveen? Kijk dan op onze website.

Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Mark Huisman;  conrector personeelszaken. Voor inhoudelijke vragen over het gepersonaliseerd onderwijs op de locatie Vinkeveen kunt u contact opnemen met Marga Hoohenkerk; projectleider GO.

  
 

Wij zoeken een docent(e) met de volgende kwaliteiten:
– Teamspeler
– Flexibel
– Gericht op ontwikkelen en vernieuwen
– Proactief
– Communicatief
– Leerling staat centraal

Wij bieden:

– Salariëring conform het cao VO
– Goede begeleiding van nieuwe docenten

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.